Egyre több pletykát hallani mostanában az ezer éve bejelentett, majd szép csendben eltűnt, 2K Marin által fejlesztett XCOM FPS-ről. A játék állítólag most már taktikai TPS, címe pedig The Bureau, de ezeket a pletykákat természetesen nem erősítette meg a kiadó. Ugyanakkor a VideoGamer.com szerkesztősége egy igen érdekes csomagot kapott a 2K-től, mely azt sugallja, hogy nemsokára ismét bemutatják a titokzatos programot.

Matt Lees szerkesztő az alant látható videóban mutatja be a különös dobozt, melyre az "olvasás után elégetendő" feliratot festették. A csomag egy mappát, egy '50-es éveket idéző hamutálat, és egy régi, kattintós öngyújtót tartalmaz, s bár már ennyiből is ki lehet találni, hogy mely játékhoz állították össze, a dossziéban további érdekes infók találhatók. Ilyen például az XCOM FPS főszereplőjének, Carter ügynöknek a neve, mindenféle szupertitkos maszlag a többi munkatársról, és persze egy össze-vissza tintázott dokumentum, ami azonnali munkára szólít fel minden kollégát.

Lees szerint nem is az a kérdés, hogy ismét bejelentik-e az XCOM-ot, hanem, hogy milyen formában készül el a játék: FPS lesz, avagy teljesen megújul, egyáltalán lesz-e köze a sorozathoz? Ezekre a kérdésekre csak a hivatalos leleplezés adhat választ, addig is viszont fellélegezhetünk, mert a játék a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tűnt el a süllyesztőben.