Éppen egy éve kapható a Diablo III, a várva várt folytatás megjelenését pedig természetesen megünnepli a Blizzard, mégpedig úgy, hogy a játékosoknak kedveskednek: akik május 15-e és május 21-e között bejelentkeznek a Battle.netre, s játszanak pár kört a játékkal, azt veszik majd észre, hogy a szokásosnál egy kicsivel könnyebb a dolguk. Ez azért van, mert a fejlesztők 25%-kal növelték a Magic Findot, valamint extra tapasztalati pontot gyűjthetünk, ráadásul mindez akkor is érvényes, ha hasonló hatást kifejtő bónuszok vannak bekapcsolva.

Ezen felül az évforduló alkalmából kaptunk egy friss videót is, melyben a csapat a Diablo III konzolos átiratról mesél, konkrétan arról, hogy milyen, a PC-s változathoz képes új lehetőségeket hozott magával pusztán az, hogy ezúttal nem egérrel és billentyűzettel, hanem egy gamepaddal kell kezelni a játékot -- elsősorban a kezelés és a menük változtak, valamint a játékmenet is bővült új trükkökkel.

Diablo III -- Megjelenés: 2012. május 15. (PC) -- Gépigény: CPU: 1 magos / 2800 MHz, RAM: 1.5 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 12 GB