• Április 16-án érkezik a Hellpoint
  • Ez egy akció-RPG, mely a Dead Space-ből és a Dark Soulsból merít
  • Egy új trailert is kaptunk róla

A Dark Souls és a Dead Space egyaránt olyan játékok, melyekből számos másik fejlesztőcsapat merített már az évek során, a kettőt azonban ritkán kombinálták eddig: a Cradle Games most megteszi ezt, egy izgalmasnak ígérkező akció-RPG-t kínálva.

ur-horror-dark-souls-aprilisban-erkezik-a-hellpoint.jpg

A Hellpoint egy elhagyatott űrállomáson játszódik, mely egy óriási fekete lyuk körül kering, a jól ismert soulslike játékmenetet pedig okkultista történettel párosították, mely a tudományt és a fantasy-t kombinálja, Kozmikus Istenekkel és kvantumfizikával.

A horrorisztikus körítés mellett magától a környezettől is retteghetünk majd, halál esetén ugyanis nemcsak az ellenfelek térnek vissza, hanem maga a játékvilág is mindig átalakul kicsit a fekete lyuk miatt - ez az úgynevezett Quantic System tulajdonképpen dungeon masterként funkcionál majd.

A bármikor ki-bekapcsolható osztott képernyős kooperatív játéklehetőséget is biztosító Hellpoint április 16-án érkezik PC, PS4 és Xbox One platformokra, a bejelentés alkalmából pedig egy új trailert is tudunk nektek mutatni róla.