Két összeállításról van szó, melyeket a Steamen vásárolhatunk meg. Az egyik nem új, hiszen július eleje óta kapható, de a téma miatt idekívánkozik, és a LucasArts Adventure Pack névre hallgat; olyan legendás kalandjátékokat találunk benne, mint az Indiana Jones and the Fate of Atlantis és az Indiana Jones and the Last Crusade, a Steven Spielberg által írt The Dig, illetve a Brian Moriarty által tervezett, teljesen egyedi élményt kínáló Loom – mindezt 8,99 euróért, azaz kevesebb mint 2500 forintért.

A másik pakk viszont teljesen friss, hiszen tegnap „került be a gőzbe”, ez pedig nem más, mint a Stars Wars Jedi Knight Collection . A cím mindent elárul, de a rend kedvéért íme a tartalma: Star Wars: Dark Forces, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II, Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast és Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy – azaz valóban a teljes JK-széria. A gyűjtemény ára 18,99 euró, kb. 5100 Ft.

Sok kommentárt nem igényel a dolog, csodás emlékeket hozott bennem felszínre már e játékok puszta felsorolása is – akinek valamelyik kimaradt volna, most bepótolhatja. Érdemes...