Az elmúlt héten több fontos esemény is történt, például az osztrák nagydíjjal elindult a Forma 1 amire tökéletes reagálás volt a Codemasters F1 2020 premierje. A magyar PS Store menetrendszerűen frissült, és nemcsak a versenyzős, de az RPG, sőt a VR játékok rajongói is örülhetnek. Mutatjuk a heti kínálatot - jó olvasást, böngészést!

Superliminal

Az 1999-es Mátrix egyik nagy kérdése az volt, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az álomvilágot a valóságtól. A Superliminal is ezt kínálja, hiszen a játék főszereplője is egy álomvilágban ragad, melyben az érzékelés mindennél fontosabb. A Superliminal elkészítése során a fejlesztők az inspirációt optikai és perspektivikus rejtvényekből vették. A program nagyon nehéz fejtörőket, remek narratívát, és egy különös világot kínál.

 

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition

A vadászatra gyakran a gazdagok kiváltságaként tekintenek, de személy szerint soha nem tudnék lelőni egy állatot, noha a fegyverek és az erdőjárás kifejezetten érdekel. Szerencsére azonban vannak a vadász szimulátorok, amelyek kipróbálhatóvá teszik az élményt, a monitorok és televíziók képernyőjén keresztül. A most megjelent Hunting Simulator 2-ben gyönyörű környezetben lehet becserkészni az állatokat, miközben a vállainkon a legjobb fegyverek lógnak…

 

Nascar Heat 5

Bár a száguldó cirkusz a világ legsikeresebb autóversenyzős sportja, az Egyesült Államokban soha nem sikerült olyan népszerűvé válnia, mint az Indy vagy Nascar szériának. A Nascar Heat 5 a versenysorozat legújabb, hivatalos játéka, melyben a cél természetesen a bajnoki cím megszerzése. Van szóló, multi és osztott képernyős játék is, illetve több újdonság is segít abban, hogy az autók a lehető legjobban a személyes igényeknek megfelelően legyenek beállítva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!