Amerikában már javában zajlik a Penny Arcade Expo, mely tavaly vált igazán híres rendezvénnyé, lévén itt mutatták be először a Duke Nukem Forevert. Azóta egyre több hír lát napvilágot a PAX-on, így nem csoda, hogy az ősz egyik legvártabb játékával kapcsolatban is kiderül pár újdonság.

Assassin’s Creed Revelations  JátékképekAssassin’s Creed Revelations  JátékképekAssassin’s Creed Revelations  Játékképek

Alex Amancio, ubisoftos kreatív igazgató szerint a novemberben megjelenő Assassin's Creed: Revelations nekilát, hogy szép lassan betömje a történet kissé zagyvának tűnő hézagjait. Alex elárulta, hogy kereken tíz nagy kérdés van még a mitológiában, melyekből hétre kapunk választ az új részben, ezzel egyensúlyozva ki a program és annak háttérvilága érzékeny kapcsolatát. A többi rejtély valószínűleg a jövőre érkező Assassin's Creed III-ra marad, mely minden bizonnyal új utakat keres a franciák egyik legsikeresebb franchise-ának folytatására.

Bár nem kapcsolódik közvetlen a Revelationshöz, jó hír, hogy az Assassin's Creed: Testvériség című regény magyarul is meg fog jelenni a játék premierjének környékén.