• Kéthavonta indít majd új „szezont” a Riot
  • Mindegyikben egy új karakter lesz
  • Félévente pedig epizódokat kapunk nagyobb újításokkal
  • Kisebb frissítések is érkeznek majd

A Valorant jött, látott és nagy népszerűségre tett szert már a bétatesztek alatt is. A menet pedig nem áll meg, éppen ellenkezőleg, Anna Donlon executive producer nemrég elárulta, hogy a Riotnak mik a tervei a programmal kapcsolatban.

Először is, a Valorant szezonok helyett Actokban fog működni, ami lényegében ugyanannak a lónak egy másik neve, csak ebben az esetben kéthavonta kapunk új Actot, és mindegyikben lesz egy új ügynök. Azaz évente 6 új karakterrel fog bővülni a játék.

Emellett félévente egy-egy Episode-ot is kapunk, ezek fogják elhozni a nagyobb változásokat, például ezekben lesznek az új játékmechanikák és pályák. Ámbár Donlon hozzátette, hogy ha szükséges, akkor az Actok és Episode-ok között is beiktatnak nagyobb módosításokat.

További újítások is várhatóak kisebb patch-ek formájában, mint például a korai feladás lehetősége, amivel akkor élhetünk, ha úgy érezzük, hogy már esélyünk sincs megnyerni a mérkőzést. Vagy a remake lehetősége, amit akkor vethetünk be, ha egy csapattársunk internetkapcsolata megszakad néhány körre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!