Napokkal a THQ-aukció után még nem tisztázott az, hogy pontosan mi történt a Warhammer 40000-rel. A vásárlások lezárása után egyik dokumentumban sem került megemlítésre az, hogy a Sega a Relic, illetve a Company of Heroes licencek átvétele mellett megszerezte volna a Games Workshop által kitalált univerzum jogait -- a hivatalos sajtóközleményben is csak említések vannak erre.

A mai nap a Sega megerősítette, hogy igen, ők vették meg a Relic Entertainmentet (THQ Canada) és a Company of Heroest, ám arra csak félmondatokban tértek ki, hogy milyen kapcsolatuk van a Warhammerrel. A közleményükben a friss szerzemény jellemzése során kiemelték, hogy több milliós eladásokkal rendelkező franchise-okért felelős a csapat, melyek között a Warhammer 40K: Dawn of War szériát is megtaláljuk, illetve a Sega Europe első embere, Jurgen Post sem feledkezett meg arról, hogy kitérjen a Warhammer játékok sikereire, ám arról konkrétan nem esett szó, hogy náluk lennének a licencek.

Valószínű, hogy azért fogalmaztak ilyen óvatosan, mert még nem sikerült tisztázni, hogy mi is legyen a hivatalosan a Games Workshophoz tartozó szellemi tulajdonnal. Minden bizonnyal már tárgyalnak arról, hogy a THQ összeomlása után további játékok jelenhessenek meg, ezúttal már a Sega alatt.