• Letartóztatták a Kingdom Hearts 3 egyik szereplőjét megszólaltató színészt
  • Ez nem csak a játékra, de a készülő Jégvarázs 2-re is hatással lehet

A Kingdom Hearts 3 az év elejének egyik legnagyobb kasszasikere lett, hiszen a nemzetközi premier után már több, mint 5 millió fogyott a játékból, teljesen megérdemelten. A kritikusoknak és a célközönségnek is elnyerte a tetszését a program, ami még nem ért véget, ugyanis év végéig több DLC is érkezhet a játékhoz, amik között lesznek fizetős és ingyenes tartalmak is, például a Critical nehézségi mód, ami kimaradt a játékból

A Disney és a Square Enix ugyanakkor a zöldhasúak számolgatása közben aggódhat is, hiszen a hóember Olafot megszólaltató japán színészt, Taki Pierre-t letartóztatták drogvádak alapján. A Square Enix bejelentette, hogy lecseréli a színészt a játékban, így Elsa bohókás kísérője más hangot fog kapni, de hogy kit szerződtet a Square Enix, még nem jelentette be.

A letartóztatás a Jégvarázs 2 munkálatait is megzavarhatja, hiszen az év végén érkező fillmben is megjelenik a hóember, ami még a nyárban sem olvad el, hála Elsa hófelhőjének. Hogy mi lesz Taki Pierre sorsa, egyelőre nem tudni, a Disney-nek terveznie kell, azonban a film sikere már most sem kérdéses. 

dims60-650x333.png