Grand Theft Auto Online, vagy inkább GTA Online először 2013. október 1-jén jelent meg, ingyenes többjátékos módként, ami a GTA V-ből volt indítható (azóta egyedülálló címként is "debütált", 2022. március 15-én). Kijelenthetjük tehát, hogy nem mai csirkéről van szó, viszont egyvalami kétség kívül hiányzott belőle, ez pedig nem más, mint a vonat irányítása. 

Az elmúlt években számtalan videó látott napvilágot, ahogy a játékosok próbálták megállítani a vonatot - mindezt sikertelenül. Pedig az egyik küldetésben lehetséges a dolog, bár az is igaz, hogy az egyfajta változata az alapvonatnak. Mostantól viszont nem lesz gond a megállítással, legalábbis ezzel a változattal, mert egyenesen vezetni is lehet a többtonnás monstrumot!

The Cluckin’ Bell Farm Raid nevű balhéban mondjuk pont az a feladat, hogy lehetőleg ne álljunk meg vele, de a lehetőség adott, szóval újabb járművet pipálhatunk ki GTA Online-os bakancslistánkról. Kíváncsian várjuk, mi lesz a helyzet a GTA VI esetében, de addig is, amíg kiderül, érdemes meghallgatni az alábbi nótát, mert lehet, hogy felcsendül majd a várva várt folytatásban.