Magyarországon még nem olyan gyakoriak a hardvergyártók nyereményjátékai, külföldön viszont bevett szokás, hogy egy-egy gyártó játékot vagy egyéb különlegességet sorsol ki a vásárlók között.

Hazánkban épp az MSI igyekszik változtatni ezen a bánatos trenden: aki ebben a hónapban (azaz még novemberben, későbbit nem fogadnak el) vásárol egy MSI N560GTX, N570GTX, illetve N580GTX szériás grafikus kártyát, vagy egy MSI Z68 Gen3 sorozatba tartozó alaplapot, részt vesz a december eleji sorsoláson, és nyerhet egy Battlefield 3: Limited Editiont.

Összesen tíz játék várja, hogy hazavigyék a szerencsések, úgyhogy ha épp gépet újítotok és nincs semmiféle fétisetek a többi gyártó irányába, érdemes bedobni magatokat a kalapba. Főleg, hogy a BF3 kiváló géptesztelésre...

A szabályok a következők: A vásárlást követően a számlát be kell szkennelni, ráírni a termék S/N, azaz sorozatszámát, és továbbítani a hu-marketing@msi.com email címre. A kép legkésőbb december 4.-ig kell, hogy beérjen. A nyerteseket az MSI e-mailben értesíti, de a hivatalos facebook oldalra is kiírják a nevüket. Sok szerencsét mindenkinek!