• Will Smith-ék szeptember 24-26. között látogatnak Budapestre
  • Több helyszínen is találkozhatnak majd velük a rajongók
  • A filmben a főhős megküzd klónjával, de ő előre látja minden lépését
  • Ang Lee (Tigris és sárkány) rendezése október 10-én debütál Magyarországon

Aligha mászik fel újra a Lánchídra, Magyarországra azonban visszatér Will Smith, méghozzá a Gemini Man rendezőjével és producereivel, vagyis Ang Lee-vel és Jerry Bruckheimerrel és David Ellisonnal az oldalán. Látogatásukra szeptember 24-26. között számíthatunk, és bár hivatalos programot egyelőre nem közöltek, az már biztos, hogy több budapesti helyszínen is feltűnnek majd a népszerű filmkészítők.

ca16e908d28b769f473b071da0db5399.jpg

Budapesten forgatott sci-fi-thrillerének története szerint hősünk egyik bevetése során fiatalkori énjével találkozik, idővel pedig kiderül, hogy valójában saját klónjával kell megküzdenie. A koncepció némileg a Bruce Willis-szel készült 2012-es Looperre emlékeztet, amennyiben a fiatal klón előre látja ellenfele minden lépését. Premier október 10-én, alább láthatjátok az előzetest.

Will Smith-t egyébként nemsokára láthatjuk a Bad Boys-ban és egy animációs kémfilmben is, az Öngyilkos Osztag rebootban viszont egyéb elfoglaltságai miatt nem vesz részt (valószínűleg egy későbbi epizódban tér vissza a Guy Ritchie-féle Aladdin Genie-je).