• Egészségügyi okokból visszavonul a színészettől Bruce Willis
  • A Paradise City-ben és a White Elephant című thrillerben láthatjuk még

Az utóbbi időben rengeteg kritika érte Bruce Willis-t B-kategóriás produkciókban vállalt szerepei miatt, igaz, az Árva Brooklyn vagy az Üveg révén akadt köztük igényes film is. Sajnos nem sokáig láthatjuk már őt nagyvásznon: családja a közösségi médiában bejelentette, hogy egészségügyi nehézségek, közelmúltban diagnosztizált afáziája (ez kognitív betegség) miatt befejezi karrierjét, ami olyan fontos számára.

A német-amerikai színész A simlis és a szende című 1985-1989 között futott bűnügyi vígjáték sorozattal vált ismertté, majd a Die Hard sorozat az egyik legnépszerűbb akciószínésszé tette. A kilencvenes évek hozott újabb fordulatot pályáján: Robert Altman, Robert Zemeckis, Quentin Tarantino, Terry Gilliam, Walter Hill, Luc Besson és M. Night Shyamalan keze alatt dolgozott A játékos, a Jól áll neki a halál, a Ponyvaregény, a Négy szoba, a Sin City, a 12 majom, Az utolsó emberig, Az ötödik elem és a Hatodik érzék során, de feltűnt a Jóbarátok és az Azok a 70-es évek Show egyik epizódjában is.

1648661299-i4qhblmrdmd.jpg
(A kép forrása: Infostart)

Az IMDB információi szerint két fontos produkcióban láthatjuk még Bruce Willis-t a jövőben. Már lezárult a John Travoltával készült Paradise City forgatása és szintén utómunkálatai folynak a White Elephant című thrillernek, amiben Olga Kurylenko és John Malkovich oldalán tűnik fel. Jó egészséget kívánunk, Bruce!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés