Március óta lehet tudni, hogy valami új játékon dolgozik a Volition Inc. ugyanis munkatársat keresnek, olyan fejlesztőt, aki tapasztalattal rendelkezik a sandbox, tehát nyitott játékvilágok megépítésében és olyan tervezőt, aki otthonosan mozog a külső nézetes akciójátékok fejlesztésében. 

Ez alapján egy újabb Saints Row látszik körvonalazódni, ám a legújabb álláshirdetések szerint már nem olyan biztos, hogy az egyre őrültebb gengszter-szimulátor folytatódik. A csapat egy olyan vezető animátort keres, aki a realisztikus mozgások elkészítésében jártas, illetve keresnek egy olyan leendő munkatársat is, aki széleskörű tudással rendelkezik a szerepjátékok terén.

Ha félretesszük azt a lehetőséget, hogy egyszerre két projekt készül, ezek alapján úgy tűnik, hogy a Volition Inc. legújabb játéka nem a Saints Row újabb folytatása lesz, hanem egy sokkal komolyabb sandbox akció cím, amit szerepjátékos elemekkel is megfűszereznek.

Természetesen arról még fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez a játék, de minden bizonnyal már javában készül, és reméljük, hamarosan be is jelentik.

volition-inc.jpg