• Május 11-én jelenik meg a Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr
  • Trailert is kaptunk a bejelentés mellé

A kampány már kipróbálható a januári frissítés óta, de már nem kell sokat várni, hogy élesben is belevethessük magunkat. A magyar Neocore Games egy trailer kíséretében jelentette be, hogy a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó akció-szerepjátékuk, a Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr alig két hónap múlva, május 11-én elhagyja a Steam korai hozzáférésű címeinek sorát és jelenik meg mindhárom főbb platformon.

A három fő karakterosztály (Inquisitor, Assassin, Psyker) különféle specializációi közül mindenki megtalálthatja a játékstílusának megfelelőt, hogy aztán egyedül, vagy kooperatív módban veselkedjen neki a Caligari szektor rendberakásának. A fedezékrendszerrel és rombolható környezettel, valamint a perzisztens, többi játékos által is befolyásolt nyílt világgal felvértezett játékban bőven találhatunk tennivalót.

Erről gondoskodnak majd a különböző kategóriákba sorolt ellenfelek bajnoktól a nemezisig, akik egyre nagyobb kihívást és különböző taktikai megközelítést igényelnek, ezeket mutatja be a frissen kiadott trailer is, valamint fény derül arra, hogy néha mi magunk is kipróbálhatjuk, milyen egy Imperial Knight  „volánja” mögé pattanni.