A Eutechnyx csapata ma jelentette be, hogy egy új játékot készítenek, de ezúttal nem a versenyzésen lesz a hangsúly (a korábbi játékaik közt NASCAR programokat találunk), hanem a stratégián, a csapat ugyanis -- a saját megfogalmazásában -- egy "lane strategy" műfajú szellemi terméken dolgozik.  

A 2014 első negyedében PC-re és mobileszközökre megjelenő Warhammer 40K: Storm of Vengeance egy kanonizált történetet mesél el, mégpedig a Piscina 4 névre keresztelt planétán történteket, ahol Belial nagymester és Ghazghkull Thraka ork hadúr feszül egymásnak. Az egyik oldalon játékosként az lesz a feladatunk, hogy mindösszesen száz Dark Angel Space Marine-t irányítva megvédjük a bolygót a vérszomjas orkoktól, míg a másik felet kommandírozva természetesen az, hogy az egész kócerájt elpusztítsuk.

A csapat további részleteket, képeket (az alábbi művészi munka csak illusztráció) vagy videót nem tett közzé, illetve fontos leszögezni, hogy a sajtó jobb híján a MOBA jelzőt aggatta a Warhammer 40K: Storm of Vengeance-re, de nem biztos, hogy valóban az lesz, abból kiindulva, hogy mobileszközöket is megcélzott a Eutechnyx.

warhammer.jpg