A Warhammer: End Times – Vermintide voltaképpen egy, a Warhammer világába oltott Left 4 Dead, vagyis többedmagunkkal kell az óriáspatkányok, a skavenek és egyéb szörnyűségek ellen felvennünk a harcot. Mindebbe ezen a hétvégén, egészen pontosan a mai naptól (már tölthető) május 29-ig ingyenesen belekóstolhatunk a Steamen. Ráadásul nem csak az alapjáték, hanem két DLC, a Sigmar’s Blessing és a Last Stand is elérhető bérmentve.

Sőt, még 40%-os leértékelést is kapunk, így ha tetszik a program, akár le is csaphattok rá mindössze 16,79 euróért, vagyis nagyjából 5000 forintért, de ha nagyon-nagyon bejön a program, akkor akár a digitális gyűjtői kiadásra is beruházhattok 23,99 euróért, azaz nagyjából 7500 forintért. Eme ajánlatok ráadásul május 30-ig tartanak.

Mindemellett új DLC is érkezett, a korábban bejelentett Drachenfels, amelyben három térképet (Castle Drachenfels, The Dungeons, Summoner’s Peak), új csapdákat is találhattok. Valamint megjelennek a fáklyák, amikkel a sötétség ellen küzdhetünk, hiszen egy alapvetően eléggé sötét játékról van szó. Mármint nem csak hangulatilag, hanem amúgy is, sok a sötét szakasz a pályákon. E DLC-t 8,99 euróért (kb. 2800 forint) vásárolhatjátok meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!