Már kapható a Warhammer: End Times - Vermintide, a mostanában elég sokszor előkerült mikrotranzakció témája kapcsán pedig felmerült a kérdés, hogy a Fatshark kooperatív akciójátéka is beáll-e ebbe a társaságba. Nos, a válasz erre egy megnyugtató nem. A csapat a hivatalos Steam fórumon ígérte ezt meg.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy évekig kívánják támogatni a programot, fizetős és ingyenes tartalmakkal egyaránt. „Rengeteg mindent fogunk a játékhoz hozzáadni a megjelenést követő években. Egy nagyon erős alapunk van, amihez egy olyan játékvilág társul, ahol a lehetőségek végtelenek. Úgy fogjuk bővíteni a játékot, amennyire csak tudjuk. Egy indie fejlesztőnek csak akkor van oka arra, hogy ne tegyen így, ha senki veszi meg a játékát, hiszen így nincs miből fedezni a további tartalmak költségeit. Ez tiszta matek. Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen boldog vagyok, hogy az a játék, amin az elmúlt két évben dolgoztunk, ilyen jól teljesít.”

A tervek szerint egymást váltogatják majd a fizetős és az ingyenes bővítmények, a csapat pedig ügyelni fog arra, hogy egyik se ossza meg a játékos bázist, azt azonban még nem árulták el, hogy pontosan mivel készülnek -- persze, sejthető, hogy új pályák, hősök, ellenfelek és fegyverek jönnek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!