A svéd Fatshark fejlesztőstúdió műhelyében készült Warhammer: End Times Vermintide nevéhez hűen a Warhammer univerzum fantasy ágába kalauzolja a játékosokat, egészen pontosan Ubersreik városába, ahol négyfős csapatokban tömörülve, középkori fegyverekkel és speciális képességekkel felszerelve kell megtisztítanunk az utcákat és a csatornarendszert a hatalmas, patkányszerű skaven hordáktól. A kooperatív FPS kellemes grafikai megvalósítása, izgalmas játékmenete, és hosszú szavatossági ideje kapcsán meglehetősen pozitív kritikákban részesült, ám a Fatshark szerencsére nem éri be ennyivel, és ígéretéhez tartva magát a premiert követően is újabb tartalmakkal bővíti a programot, melyekből most futott be az első, Sigmar’s Blessing névre keresztelt DLC. 

A kiegészítő 40 veterán szintű fegyverrel, valamint az ezekhez tartozó új fejlesztési opciókkal, a hősök számára készült öt, speciális képességeket garantáló tárggyal, valamint a Shrine of Solace nevű oltárral bővíti a játék tartalmát. Utóbbi egyébiránt igen hasznosnak tűnik, hiszen az itt elmormolt imáinkért (és persze néhány felajánlott tárgyunkért, tokenünkért) cserébe ritka loot üti a markunkat.

Ezeken kívül természetesen a Vermintide stabilitását, játékmenetét, harcrendszerét, és nehézségi szintjeit optimalizáló javítások is találhatók a csomagban (a teljes kiadási megjegyzési ide kattintva olvasható), mely a mai naptól telepíthető, teljesen ingyenesen.