• Április 20-án érkezik a Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes DLC-je
  • Ami egy roguelite játékmóddal bővíti a programot
  • Ráadásul teljesen ingyenesen hozzájuthatunk majd

A Fatshark csapata már március elején is elkezdte pedzegetni, hogy hamarosan kapunk egy új DLC-t a Warhammer: Vermintide 2-höz, most pedig az is kiderült, pontosan milyen újdonságokkal érkezik a Chaos Wastes néven futó kiegészítő. Röviden és tömören egy roguelike játékmódot kapunk majd, melyben a Káosz híveinek hazájában kereshetjük a rejtélyes Citadel of Eternityt.

warhammer-vermintide-2-chaos-wastes-001.jpg

Maga a DLC a fejlesztők ígérete szerint összesen 15 új helyszínnel érkezik, amik ráadásul végigjátszásról végigjátszásra változnak, így sosem tudhatjuk majd pontosan, hogy mi vár ránk a következő próbálkozás során. Előfordulhat például, hogy a pályák egyes részeit megszállják és átalakítják a Káosz istenei, de az ellenfelek sem mindig ugyanonnan fognak a nyakunkba zúdulni. Ráadásul a roguelite zsáner hagyományaihoz hűen a Chaos Wastes DLC-ben is elbukhatjuk minden eredményünket, ha meghalunk, így bizony minden nekifutásnál kellően magas lesz a tét.

A Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes kiegészítője április 20-án élesedik majd, ráadásul teljesen ingyenesen, már amennyiben megvan az alapjáték persze.