A Watch Dogs egészen jól teljesít az eladások terén, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel el fog készülni a második rész, meg ugye egyébként is egész sorozatnak tervezi a hackelést előtérbe helyező sandbox játékot a Ubisoft. 

A folytatásról persze még korai volna beszélni, hiszen minden nagyon képlékeny még -- ebbe beleértve a Watch Dogs 2 főszereplőjét is, arra ugyanis nincs garancia, hogy a derék, bár unalmas Aiden visszatérjen. A jelenlegi főhőssel az a baj, hogy beleesik a „mérges fehér ember” skatulyájába, és semmi igazán kiugró nincs a jellemével kapcsolatban; egy üres karakter, s ezt a játékosok és a kritikusok is szóvá tették már, a Ubisoft pedig meghallgatta ezeket a panaszokat.

A Ubisoft vezérigazgatója,  Yves Guillemot  ígéretet tett arra, hogy több időt szentelnek a világ és annak karaktereinek elkészítésére, hogy színesebb, változatosabb és összességében érdekesebb szereplőkkel töltsék meg azt. „Megpróbálunk nem olyanok lenni, amilyenek a múltban voltunk a karaktereinkkel.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!