• Bemutatkozott a We Are Football
  • Ez egy sokrétű, de mégis átlátható focimenedzser-játék lesz

Ha valaki szereti a focimenedzseres műfajt, akkor bizonyára hallott már Gerald Köhler nevéről, aki előbb az On the Ball, majd később a Football Manager dizájnereként vált ismertté. Most pedig ismételten igyekszik letenni a nevét a zsánerben, méghozzá a Winning Streak Games csapatával, akik lerántották a leplet új játékukról, mely a THQ Nordic kiadásában érkezik: íme a We Are Football.

we-are-football-uj-focis-jatek-erkezik-a-football-manager-dizajneretol.jpg

A We Are Footballban egy személyben ölthetjük magunkra a vezetőedző és a menedzser szerepét, így komplett irányítást kapunk az általunk választott klub felett, nemcsak a csapatösszeállítást és a taktikát kitalálva, hanem fontos döntéseket hozva a pénzügyek, a szponzorok, a stadion vagy éppen az edzőkomplexum kapcsán is. A lehetőségek minden tekintetben mélyek és sokrétűek lesznek, a fejlesztők ugyanakkor igyekeztek mindent egyszerűvé és érthetővé tenni, amit jól mutat, hogy akár két óra alatt is lepörgethetünk egy komplett szezont.

A PC platformokra készülő és június 10-én megjelenő játék hivatalos licencek nélkül érkezik ugyan, a beépített részletes szerkesztőknek köszönhetően azonban a csapatokat és a játékosokat is testre lehet majd szabni.