• A Where the Heart Is egy élet története
  • A főhősnek megadatik, amiről más csak álmodik
  • Megtudhatja, hogy „mi lett volna, ha…”

A Metroid Prime-on és a God of Waron is dolgozó fejlesztőkből verbuválódott Armature Studio bejelentette Where the Heart Is című kalandjátékát. A történetközpontú kalandjáték középpontjában egy családapa, bizonyos Whit Anderson áll, akinek döntései alaposan átszabhatják nem csak a családot, de az egész játékteret.

Ahogy az a lenti trailerben is látható, a Where the Heart Is meglehetősen szürreális élménynek ígérkezik, ami nem is csoda, ugyanis hősünk egy olyan világba kerül, ahol a valóság és az álom teljesen összemosódott. Ennek hála Whit újraélheti az egész életét, gyerekkorától kezdve, és megteheti azt, amiről más csak álmodik: ha akar, dönthet másképpen.

Az Armature Studio szerint a döntési rendszernek hála a program sokszor újrajátszható lesz és érdemes is lesz újra és újra belevágni, ha szeretnénk elérni a számunkra legideálisabb befejezést.

A Where the Heart Is a tervek szerint idén télen fog megjelenni PS4-re, illetve az időpontból valószínűsíthető, hogy már PS5-ön is játszható lesz.