FRISSTÉS: És ezzel vége, a 100 db Steam-kulcs elfogyott, mindet kiküldtük. Gratulálunk a nyerteseknek, de azok se búsuljanak, akik erről lemaradtak, mert nem ez volt az utolsó nyereményjáték, amivel a PC Guru Online jelentkezett.

Eredeti sztori: A Juvty Worlds Ltd.-nek hála most lehetőségünk van 100 darab Wild Terra Online Steam-kulcsot kiosztani köztetek. A 15 eurós, avagy 4700 forintos program jelenleg az Early Accessben érhető el, de ti már most kipróbálhatjátok, ha válaszoltok egy pofon egyszerű kérdésre. Az első 100 helyesen válaszoló kap egy-egy Steam-kulcsot a Wild Terra Online-hoz.

De mi is ez a játék? Nos, egy retro grafikával rendelkező, túlélésre kihegyezett, online akció-kalandjáték, ami a középkori Európában játszódik. A Wild Terra világát a játékosok szabadon alakíthatják, s mivel a program teljesen nyílt világot kapott, azt lehet benne megtenni, amit csak akarunk. Bárki bármilyen mesterséget választhat, ehhez pedig a fejlesztők mély tárgykészítési rendszert alkottak meg.

Érdemes ellátogatni a játék honlapjára is, ahol további részleteket tudhattok meg a programról és annak világáról – tulajdonképpen egy egész Wikipédia-oldalra rálelhettek ott, így mindent megtudhattok a Wild Terra Online-ról, amit csak lehet. De azt mi is elárulhatjuk, hogy egy ígéretes programról van szó, amit érdemes kipróbálni. Szóval hajrá, kattintsatok a lenti képre, majd válaszoljátok meg kérdésünket helyesen (kis segítség: a válasz eme hírben megtaláltható), és ha az első 100 helyesen felelő között vagytok, máris belevethetitek magatokat a Wild Terra Online-ba. (A kódokat a PC Guru Online-on regisztrált címetekre küldjük el.)

wild-terra-online.jpg