• Rengeteg DLC készül a Witcher 3-hoz
  • Összesen 16 Witcher 3 DLC-ről van szó
  • De ezeket ingyen adja ide a CD Projekt RED
  • Heti bontásban, kettesével fognak megjelenni a csomagok
  • Lesz, amelyik frizurákat, de lesz olyan is, ami egy páncélt vagy egy új küldetést tartalmaz

Mint minden modern játékhoz, úgy a Witcher 3-hoz is meg fognak jelenni letölthető tartalmak, a CD Projekt RED azonban ezt másképpen fogja csinálni, s ingyenesen adja ki valamennyi DLC, függetlenül attól, hogy a játék melyik változatát vettük meg. Igen ingyen, ráadásul 16 csomaggal készülnek, amelyek közül néhány egészen apró dolgokat, mint például frizurákat és alternatív kinézeteket ad, de lesz olyan is, ami új páncélt hoz és még olyan is, ami egy friss küldetésre invitál.

A fejlesztők indoklása szerint túl sok olyan játék van, ami a megjelenés után csábító, de méregdrága tartalmakkal csalogatja a játékosokat -- ez nem tetszik a csapatnak, s nem csak panaszkodnak erről, hanem cselekednek is.

A DLC-k kettesével, heti bontásban fognak megjelenni a játék február 24-i premierjét követően: az első adag február 25-én jön, majd a következő március 4-én és így tovább. Elsőként a Temerian Armor Setet és egy új frizurát kapunk, a második héten pedig egy küldetést és egy alternatív ruhát Yennefer of Vengerberg számára.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!