A fiúk egyik legutóbbi munkája a The Witcher néhány karaktermodelljének elkészítése volt (kb. 20 figura és ezek variációi), mely 10 művész három hónapos munkáját jelentette - a kész anyagról Michal Kicinski, a CD Project elnöke a legelismerőbb szavakkal nyilatkozott.

Nos, a srácok a játék hazai megjelenését egy fantasztikus akcióval kívánják megünnepelni: elkészítettek egy limitált kiadású képeslap-gyűjteményt, melyen a játék négy nőnemű figurája szerepel, ezek kisfelbontású változatait láthatjátok alant. A csomag ingyenes, pusztán igényelni kell, és ehhez semmi másra nincs szükség, mint elküldeni saját levelezési címeteket (magyarul a nevet, lakcímet, irányítószámot) a thewitcher [kukac] 3dbrigade [pont] com e-mail címre. Mivel korlátozott példányszámról van szó, a kéréseket a beérkezések sorrendjében teljesítik a srácok, amíg a készlet tart.

Witcher: képeslapok és a magyar kiadás  Witcher: képeslapok és a magyar kiadás  Witcher: képeslapok és a magyar kiadás  Witcher: képeslapok és a magyar kiadás 

Mint azt tudjátok, a játék hazai verziója teljes magyar szinkronnal, neves szinkronszínészek közreműködésével, november 14-én, igen kedvező, 7990 forintos áron került a boltokba. A The Witcher normál kiadása a játék mellett ajándék zenei cédét (29 számmal), térképet és 80 oldalas színes kézikönyvet tartalmaz, ami azért elég szép tartalom, főleg ennyi pénzért... Természetesen gyűjtői kiadás is készült, limitált példányszámban, 11 990 forintos áron, mely az előbb felsoroltakon kívül egy "Így készült" DVD-t, 116 oldalas (magyar nyelvű) guideot (azaz útmutatót) és 112 oldalas színes, ugyancsak magyar nyelvű "szörnykönyvet" tartalmaz.