A Bethesda Softworks és a Machine Games az extrém gyűjtői kiadás és a sorozatban érkező trailerek után most lerántotta a leplet a Wolfenstein 2: The New Colossus szezonbérletéről, mely a találó The Freedom Chronicles nevet viseli. A csomagban három DLC kapott helyet, melyek mindegyikében más-más szabadságharcos bőrébe bújhatunk egy kis nácigyilkolászásra.

  • The Adventures of Gunslinger Joe – a volt profi hátvéd Joseph Stallion Chicago romjaitól egészen az űr sötétjéig verekszi át magát nácik hordáin.
  • The Diaries of Agent Silent Death – az ex-OSS ügynök és orgyilkos Jessica Valiant kalifornia náci bunkereibe behatolva felfedi a San Andreas hadművelet titkát.
  • The Amazing Deeds of Caaptain Wilkins – az amerikai hadsereg hőse, Gerald Wilkins kapitány alaszkában vág rendet a nácik soraiban, hogy véget vessen a Black Sun hadműveletnek.

És ez még nem minden: kapunk melléjük egy plusz fejezetet is, a DLC-sorozatot felvezető Episode Zerot, mely egy küldetés keretében mutatja be az ellenállás három hősét. A kiegészítők főszereplőinek mindegyike egyedi arzenállal és képességekkel felvértezve várja a játékosokat.

wolfenstein-ii-the-new-colossus-season-pass.jpg