A World of Tanks játékosai közül jópáran már régóta szeretnének nagyobb csatákat, több tankot egyszerre a harctéren tudni, most úgy tűnik, ez a vágyuk teljesülhet. A Wargaming az osztrák illetőségű Bongfish-sel karöltve megalkotta a Frontline névre keresztelt új játékmódot, melyben két 30 fős csapat mérheti össze páncélosaik erejét egy kilenc négyzetkilométeres csatamezőn, ahol öt fős osztagokra bontva küzdenek kilenc, darabonként egy négyzetkilométeres szektor feletti irányításért.

“Már egy jó ideje dolgozunk a Frontline-on, és izgatotak vagyunk, hogy bemutathatjuk a végeredményt a világnak” - fogalmazott Michael Putz a Bongfish vezérigagatója, majd hozzátette - “Elkötelezettek vagyunk a hiteles játékmenet és anagy, nyitott terek mellett, akárcsak a World of Tanks fejlesztői. Velük együtt dolgozva egyedi élményt hozhatunk el az összes tankparancsnoknak.”

A Frontline játékmód tegnap este óta elérhető a Sandbox tesztszerveren, egyelőre csak Tier X (nehéz, közepes, tankromboló és tüzérségi) és Tier VIII kategóriájú könnyű tankokban, a későbbiekben a Tier X összes osztálya bevethető lesz.

Ti tesztek vele egy próbát?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!