Alig egy hónapja tette közzé a Wargaming csapata, hogy ebben a hónapban jelenik meg a World of Tanks Xbox One verziója, és hogy előtte még bétázhatunk is egy jót. Nos, minderre ezen a hétvégén kerül sor.

A bétaklienst már pénteken, tehát 10-én le lehet tölteni, hogy aztán szombaton belevághassatok a csatákba. A tesztelés egészen vasárnap estig tart, aki pedig beszáll, különleges ajándékokkal gazdagodik. 

A tesztidőszak alatt bejelentkezők automatikusan tulajdonosai lesznek egy Premium American Tier 3 M22 Locust könnyűtanknak, ha pedig már megvan az illetőnek a lánctalpas, 180.000 ezüstöt és egy garázshelyet kap helyette. Aki július 11-én és 12-én este kilenc és éjfél között bőgeti fel a motorokat, dupla XP-t kap, plusz kétszeres Battle Operationt, amit később lehet majd felhasználni.

Végezetül pedig mindenki, aki a megjelenés, azaz július 28-a előtt tölti le Xbox One-ra a játékot, ajándékba kap egy Premium American Tier 2 T1E6-X1 könnyűtankot, oldalán egy Worlds of Tank pajzsemblémával, plusz egy exkluzív álcát.

A World of Tanks minden Xbox Live Gold előfizetőnek ingyenes, az Xbox Live fiókkal rendelkezők pedig egy hétnapos tesztperiódusban kóstolhatnak bele a vérbálba. Minden további részlet az http://xbox.worldoftanks.com/ oldalon.