• Megérkezett a British Tech Tree csomag a World of Tanks PS4-es változatához
  • A frissítés több mint 40 harci járművet…
  • … és 8 többjátékos térképet foglal magába

Alaposan rápörögtek a PS4-es tulajdonosok az izgalmas tankcsatákat kínáló World of Tanks-re, hiszen január közepi megjelenése óta már több mint 1 millióan küzdenek az online csatatereken. Éppen ezért a fejlesztő Wargaming nem hagyja unatkozni őket, és a mai napon világszerte elérhetővé tette a British Tech Tree frissítést, mely nevéhez méltó módon a brit hadsereg lánctalpas szörnyetegeivel bővíti a programot. 

Ez szám szerint több, mint 40 harci járművet jelent, amik között egészen biztosan mindenki megtalálja majd a maga kedvencét, hiszen a kecsesen mozgó könnyebb gépektől egészen a masszív pusztítókig terjed a skála, ráadásul olyan legendás járművekbe pattanhatunk bele, mint a Crusader, a Cromwell, vagy éppen a Conqueror. Mindezek mellett pedig a PlayStation Store-on keresztül most limitált ideig elérhető Type-59-es gép is.

Persze az új tankokhoz új harcterek is dukálnak, ezekből pedig 8 kapott helyet a csomagban, így a frissítés telepítését követően már csatába indulhatunk a Siegfried Line, a Fisherman's Bay, és az Ensk War térképeken, vagy éppen Westfield változó időjárási tényezőkkel bolondított variánsán, a Westfield Rainen.