• Júliusban új esemény indul
  • A Gates of Ahn'Qiraj egy korábbi esemény újrajátszása lesz
  • A végén egy tízórás háború vár majd ránk

A World of Warcraft Classic az ötödik fázisba lép július 28-án, amely természetesen új frissítést is hoz magával. Útjára indul a tizennégy évvel ezelőtt nagy sikert aratott Gates of Ahn'Qiraj nevű esemény, amely magában hordozza a Scepter of the Shifting Sands küldetéssorozatot és az Ahn'Qiraj háborús erőfeszítést.

Utóbbi célja, hogy a játékosok minél több nyersanyagot ajánljanak fel a frakciók vezetőinek, hogy aztán megindulhasson a háború a gonosz, rovarszerű lények, a qirajik ellen, amik a Silithus zónában laknak.

A küldetéssorozat – ami ismerős lehet a veterán játékosoknak – célja pedig az, hogy megépítsük a Scepter of the Shifting Sandset, egy olyan rendkívül ritka tárgyat, hogy szerverenként csak pár játékos birtokolhatja. Apró érdekesség, hogy a Destiny 2 direktora, Luke Smith egyike azon keveseknek, akik a 2006-os, „eredeti” Gates of Ahn'Qiraj esemény alatt szert tettek a Scepter of the Shifting Sands-re.

Ha a küldetés és a megfelelő mennyiségű nyersanyag megvan, akkor a Scepter of the Shifting Sands hordozója megkongathatja a harangot, ami megnyitja Ahn'Qiraj Kapuját, és elkezdődik a 10 órán át tartó háború a qirajik ellen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!