• A Blizzard radikális változtatást tervez a World of Warcraftban
  • A pletyka szerint még nyáron életbe léphet a szintlimit csökkentés

A World of Warcraft minden idők legsikeresebb online játéka, 15 éve jelent meg, és a mai napig rengetegen foglalkoznak vele, és a hét kiegészítőjével. A legutóbbi kiegészítő, a Battle of Azeroth 2018 augusztusában került a boltokba, és ez volt az az expanzió, ami 120-ra emelte a szintlimitet. Ez a szám azonban nem sokáig marad meg, ugyanis a Blizzard azt tervezi, hogy radikális mértékben csökkenti azt. Ez egyelőre hivatalosan nem megerősített, de egy, a játékosoknak kiküldött kérdőíves felmérés arra enged következtetni, hogy ezt a lépést nagyon hamar megteszi.

Egy Reddit felhasználó posztolt képeket abból a Blizzard e-mailből, amelyben a fejlesztő arról érdeklődik, hogy a játékosok mit szólnának ehhez a lépéshez. 

wow-level-cap-01.png

Nemcsak a szintlimitet vágja meg a Blizzard, hanem azt a szintkövetelményt is, ami ahhoz szükséges, hogy a legújabb tartalmakat valaki elérhesse. Ezt a mindenki által szeretett fejlesztő drámai mértékben kívánja kívánja csökkenteni. Ez azt jelenti, hogy nem tízzel, nem hússzal, hanem esetleg még többel kívánja megtenni. A kérdés hogy valójában mekkora lesz ez a szám, mikor történik meg, és milyen hatással lesz ez a játékra. Szerintetek?

wow-level-cap-02.png