A Blizzard bejelentette, hogy a 7.1.5-ös update a következő kedden, vagyis január 10-én hoz egy kis frissességet a Warcraft világába. A 7.2-es frissítés minden téren nagyobb lesz, de azért a 7.1.5-ös sem nevezhető kicsinek, vagy tartalmatlannak. A régebbi dungeonöket a köztudatba visszahozó Timewalking keretein belül, most már akár Mists of Pandaria tartalmakkal is találkozhatunk.

A Brawler's Guild kihívás (ez egy egyjátékos megmérettetés, amiben a megszokottnál jóval erősebb ellenfelekkel kell harcolni.) is visszatér, amit ráadásul olyan aprócska, de jópofa utalásokkal is megtűzdeltek, amik az Overwatch karaktereire vonatkoznak.

Ráadásul egy néhány napig tartó „micro-holiday” esemény is lesz, a Blizzard szerint csak a móka kedvéért. Ezt az eseményt (úgy, mint ahogy a többit is) láthatjátok a játékon belüli naptárotokban megjelölve. Valamint karakterosztályokhoz kapcsolódó változások is történni fognak, az osztályok közötti egyensúly csiszolásának, és a játékélmény növelésének érdekében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!