Ma 22 órai kezdettel megrendezésre kerül World of Warcraft MMORPG várva várt második kiegészítője, a Wrath of the Lich King magyarországi éjszakai premierje!

A rendezvény helyszíne:
Media Markt WestEnd
WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)
(Google Map)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, quest, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, és ráadásként az első száz vásárló egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-t kap ajándékba. Minden vásárló, aki Wrath of the Lich King terméket vásárol a helyszínen, posztert kap ajándékba!

A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális bandája, a „Rock & Rule”, illetve Aranyosi Péter, a Showder Klubból ismert „stand-up komédiás”, tehát érdemes pontosan a kezdésre, 22 órára a helyszínre érkezni. Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye! Az erre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre -- egy előzetes regisztráció során -- a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, illetve a helyszínen 23 óráig a CD Projekt pultnál. Ezúton is örömmel értesítjük a jelentkezetteket és még jelentkezni vágyókat, hogy a színvonalas jelentkezések száma elegendőnek bizonyul ahhoz hogy a fődíj most már biztosan: egy igazi Frostmourne replika lesz!


A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft rajongói oldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll. Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed! És ne aggódj, lesz elég nyitott kassza ahhoz, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás, és a nyitást követően mihamarabb hozzájuthass a játékhoz (normál és gyűjtői kiadáshoz egyaránt).

Hiányos a Blizzardos játékgyűjteményed?

Az Éjféli Nyitáson hihetetlen áron pótolhatod a hiányt. A CD Projekt Magyarország jóvoltából a kiegészítő megjelenésének napján, november 13-án 00:01-től a nap végéig a Media Markt WestEndben minden Blizzard termékre 20% kedvezmény jár* (kivéve a Wrath of the Lich Kingre). Az akcióban résztvevő termékek a következők: Diablo II Gold, Warcraft III Gold, Startcraft Gold, World of Warcraft alapjáték, Burning Crusade, Gamecard és Battlechest.


* amíg a készlet tart