• Bemutatkozott a WRC 10
  • A raliszimulátor szeptemberben jelenik meg

Jövőre startol a rali-világbajnokság ötvenedik szezonja, a Nacon és a Kylotonn Racing pedig igyekszik méltó módon felkészülni erre, az idén ősszel érkező, frissen bejelentett WRC 10 ugyanis tele lesz történelmi tartalmakkal.

A vadonatúj History Mode alaposan próbára teszi majd tehetségünket: ebben összesen 19 kihívást teljesíthetünk, melyek mindegyikében az adott éra sajátosságaihoz kell alkalmazkodnunk. Lesz hat történelmi rali is a kínálatban, köztük Akropolisz, San Remo, Németország és Argentína, valamint 20 legendás autót is kapunk olyan gyártóktól, mint az Alpine, az Audi, a Lancia, a Subaru, a Ford, a Mitsubishi vagy a Toyota.

wrc-10-iden-sem-maradunk-hivatalos-raliszimulator-nelkul.jpg

Természetesen megkapjuk a 2021-es szezon tartalmait is, köztük a négy kategória (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) mind az 52 csapatát és a négy új ralit (Észtország, Horvátország, Belgium, Spanyolország) is. Tovább finomítanak emellett a fizikán és a hangokon is, de a karrier módban is lesz újdonság: immáron saját csapatot is létrehozhatunk, saját festéssel.

A WRC 10 szeptemberben érkezik PC (Steam és Epic Games Store), PS5, PS4, Xbox Series és Xbox One platformokra, a későbbiek folyamán pedig Switch-re is ellátogat. Az első trailert lent láthatjátok.