Az Inuyasha a mai napig az animék és mangák világának legkedveltebb címei közé tartozik, és a széria atyja, Takahasi Rumiko ugyan szépen elmesélte a címszereplő történetét, ám világában jócskán akad még alapanyag. Ezekre a történetekre a hamarosan érkező folytatásban kerül sor, ami a korábbi szereplők gyermekeit helyezi reflektorfénybe.

inuyasha-folytatas.png

A rajongók régi álma látszik valóra válni, ugyanis a Viz Media nemrégiben bejelentette, hogy Takahasi az Inuyasha animeváltozatáért is felelő Sunrise Studióval közösen már a sorozat folytatásán dolgozik, amit Yashahime: Princess Half-Demon címre kereszteltek. A történetről egyelőre keveset tudunk, és a stúdió közleményéből is csupán annyi derült ki, hogy nem az eredeti történet közvetlen folytatásáról van szó, hanem inkább az univerzum bővítéséről, ami leginkább Inuyasha és féltestvére, Sesshomaru lányait helyezi a középpontba.

Továbbá arra is fény derült, hogy az anime valamikor idén debütál majd Japánban, de a produkció angol változata is zöld utat kapott, így a részek valószínűleg később az Inuyasha mellé sorakozva, a Netflix és a Hulu kínálatában is fellelhetőek lesznek.