Igen, egészen más, ugyanis most nem egy humoros kalandcímet kapunk tőlük, hanem egy sötét hangulatú thrillert. Jól hallottátok: thrillert!

A Yesterday helyszíne New York, ahol sorra tűnnek el a hajléktalanok, az előkerült holttestek arról tanúskodnak, hogy elevenen égették el őket -- közben pedig egyes, egymásnak vadidegen emberek tenyerén különös, Y-alakú hegek jelennek meg. Miután a rendőrség és a média nem sok érdeklődést tanúsít az események iránt, Henry White, egy gazdag fiatalember, aki vagyonával egy jótékonysági szervezetet támogat, Cooper barátjával az oldalán saját szakállára nyomozni kezd az ügyben. A játék során őket irányíthatjuk, no és egy harmadik személyt, John Yesterday-t, aki maga sem tudja, miként csöppent bele a történetbe, ugyanis minden emlékét elveszítette...

Yesterday Játékképek

Természetesen a Pendulo eddigi munkáira jellemző, rajzfilmszerű grafikai stílus megmarad, ahogy ezt az első képek is elárulják, és maradunk a point and click stílusnál is, pusztán a hangvétel lesz kissé sötétebb tónusú. A kiadó Focus Home Interactive további részleteket később fog elárulni, a megjelenést 2012 második negyedévére ígérik. A magam részéről várom szeretettel!