A Microsoft Studios ma jelentette be, hogy még idén nyáron meg fog jelenni a Zoo Tycoon-sorozat legújabb része. A program a Zoo Tycoon Friends címet kapta, s egy free-to-play programot köszönthetünk Windows 8 operációs rendszerre és Windowsos okostelefonokra.

A Behaviour Interactive fejlesztésében készülő játék pontosan azt nyújtja majd, amit a sorozat eddigi részitől elvárhatunk, vagyis egy állatkert felett kell átvennünk az irányítást, amit az alapoktól kezdve történő megépítéssel kezdhetünk, majd pedig az állatok gondozásával (etetés, ápolás, játék) folytathatunk. Több mint 40 faj került a programba, amikkel kapcsolatban azt az ígéretet kaptuk, hogy mindegyiknek saját személyisége, viselkedése lesz, amit ki kell ismernünk, hogy a lehető legjobban tudjuk velük bánni, s persze az állatkertünket látogató tömegek is jól érezzék magukat.

A Zoo Tycoon Friends fontos lehetősége, hogy az asztali gépen és a hordozható eszközön futó alkalmazás egymással szinkronban van, ami azt jelenti, hogy bárhol is vagyunk, menedzselhetjük egy kicsit az állatkertünket, s bármelyik eszközünket is válasszuk, ott folytathatjuk a munkát, ahol előzőleg abbahagytuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!