Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Atlus

Catherine

PC megjelenés: 2019. január 10.
PS3: 2012. február 10.
PS Vita: 2019. szeptember 03.
XBOX 360: 2012. február 10.
PS4: 2019. szeptember 03.
További platform megjelenések
Catherine tn
A Catherine egy Vincent nevű férfi történetét meséli el, aki képtelen szembenézni a rá váró kötelezettségekkel. Barátnője, Katherine épp gyermeket vár, ő viszont egyáltalán nincs meggyőződve róla, hogy tényleg meg akar állapodni.
Kiadó: Deep Silver
Fejlesztő: Atlus
tovább

Persona 4 Arena Ultimax

PS3 megjelenés: 2014. november 15.
XBOX 360: 2014. november 15.
További platform megjelenések
Persona 4 Arena Ultimax tn
A Persona 4 Arena Ultimax a Persona 4 Arena bővített kiadása, mely eredetileg 2013-ban jelent meg. A játék a Shin Megami Tensei: Persona sorozaton alapul, és átvesz olyan karaktereket is, akik a Persona 3 és Persona 4 kultjátékokban is szerepeltek már. Sokféle játékmód, kampány és online játék biztosítja a hosszantartó szórakozást.
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább

Persona 4 Golden (PC)

PC megjelenés: 2020. június 13.
Persona 4 Golden (PC) tn
A konzolokon hatalmas rajongótárborral rendelkező JRPG-sorozat egyik legnépszerűbb epizódja sok-sok év után végre megújult formában lép a PC-s ringbe. Legyél napközben figyelmes diák, aki amúgy nyomozásai során egy rejtélyes gyilkosságsorozat után kutat, ami egy éjszakai tévéműsorhoz kapcsolható. A Persona 4 Golden (PC) 2020. június 13-án jelent...
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Persona 5

PS3 megjelenés: 2017. április 04.
PS4: 2017. április 04.
További platform megjelenések
Persona 5 tn
A Persona 5 a Shin Megami Tensei: Persona sorozatának ötödik része, melyben ismét egy japán diák bőrébe kell bújni. A játék jónéhány dolgot kölcsönvesz az előző részekből, így a körökre osztott harcrendszert, illetve a Social Linket is, igaz utóbbit némileg eltérő formában, mint ahogy azt a Persona 4-ben megismertük.
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Persona 5 Royal

PS4 megjelenés: 2020. március 31.
Persona 5 Royal tn
A Persona 5 Royal címet kapott játék a 2017-es Persona 5 felújított, feljavított változata, ami tartalmazza az eredeti program összes elemét, ugyanakkor azt számos ponton bővíti vagy éppen módosítja. Így a játék kapott egy új Fantom Tolvajt, PS4 Pro támogatást. Új zenék, új történet-elemek teszik érdekesebbé a játékot, amit az Atlus először...
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább

Persona 5 Strikers

PC megjelenés: 2021. január 20.
PS4: 2021. január 20.
NS: 2021. január 20.
További platform megjelenések
Persona 5 Strikers tn
Eddig túl sok volt a kaland, a beszélgetés és a szerepjátékos elem a Persona-sorozatban? Nos, most itt a lehetőség az aprításra, hiszen a Strikers a musou-hagyományoknak megfelelően a sok ellenfélre, a nagyon látványos harcokra összpontosít, ezzel egy egészen új oldalát mutatva a szériának. A Persona 5 Strikers 2020. február 20-án jelent meg PC,...
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Atlus
tovább

Persona Q: Shadow of the Labyrinth

3DS megjelenés: 2014. november 28.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth tn
A Persona Q: Shadow of the Labyrinth az első, Nintendo konzolra készített Persona játék, melyről először a 2010-es E3-on lehetett először hallani. Elsőszemélyű, körökre osztott dungeon-crawler a játék, melynek két teljes kampánymódja van.
Kiadó: NIS America
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Shin Megami Tensei IV

3DS megjelenés: 2014. október 30.
Shin Megami Tensei IV tn
A legendás JRPG-széria negyedik, számozott felvonása, melyben a sorozat hagyományainak megfelelően, démonokat kell a hatalmunk alá hajtanunk -- összesen 400-félét! A harcrendszer és a játékmenet a stílustól megszokott, körökre osztott mechanikát használja, a játék világa pedig fantasy, szamurájkori elemekkel megfűszerezve.
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers

3DS megjelenés: 2013. április 16.
Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers tn
A borzasztóan hosszú címmel ellátott Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers egy JRPG, melyben démonidéző fiatalok egy csoportját irányítva kell megmentenünk a hi-tech jövő emberiségét. A program eredetileg még Saturnra jött ki 1997-ben, de két évvel később PlayStationre, majd 2013-ban Nintendi 3DS-re is portolták.
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Shin Megami Tensei: Persona 4

PS3 megjelenés: 2014. április 08.
PS Vita: 2013. február 22.
PS2: 2009. március 13.
További platform megjelenések
Shin Megami Tensei: Persona 4 tn
A Shin Megami Tensei: Persona 4 egy japán szerepjáték, amiben gimnazisták szereznek természetfeletti képességeket, és túlvilági lényeket idézve próbálják megállítani egy okkult sorozatgyilkos beteges terveit.
Kiadó: Atlus
Fejlesztő: Atlus
tovább
RPG

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

NS megjelenés: 2020. január 17.
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore tn
A Tokyo Mirage Sessions #FE Encore a 2015-ös Tokyo Mirage Sessions #FE Wii U játék felújítása, melyet az Atlus fejlesztett, így stílusa tökéletesen felismerhető. A játék a japán fővárosban játszódik, sok híres helyszíne (pl. Shibuya) felismerhető. Tokióban idegen entitások (Mirage-ok) megjelenése miatt egyre több ember tűnik el, viszont néhány...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Atlus
tovább