Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Croteam

Scum

PC megjelenés: 2019
Scum tn
Az Unreal Engine 4 által hajtott Scum a többjátékos módra lett kihegyezve, és biza ez is egy olyan akciójáték, ami a Battle Royal, Az éhezők viadala és az ARK: Survival of the Fittest vonalán nyomul. Azaz a túlélésért mindenki mást meg kell ölnünk.
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam 2

PC megjelenés: 2005. október 14.
Serious Sam 2 tn
Komoly Karesz visszatér! Ki ne ismerné a fehér trikós, tornacsukás kelet-európai macsót? Nem, nem Daniel Garner-ről van szó, a Painkiller főhőséről, hanem a nála talán kicsit élettel telibb Serious Sam-ről. A horvát fejlesztők rátapintottak a lényegre, mikor az első részt kihozták: a játékosoknak igen is van...
Kiadó: 2K Games
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam 3: BFE

PC megjelenés: 2011. október 21.
PS3: 2011. október 21.
XBOX 360: 2011. október 21.
További platform megjelenések
Serious Sam 3: BFE tn
A Serious Sam 3: BFE névre keresztelt játék a klasszikus első rész előzménye lesz, s a főszereplőnkkel az a feladat hárul ránk, hogy a 22. századi Egyiptom romos utcáin vegyük fel a harcot a Mental által irányított, szörnyekből és zsoldosokból álló, jelentős túlerőben lévő sereggel.
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam 4

PC megjelenés: 2020. szeptember 24.
PS4: 2021. december 07.
XBOX One: 2021. december 07.
További platform megjelenések
Serious Sam 4 tn
A Serious Sam 4 a neves darálós shooter-sorozat negyedik számozott része, amiben Sam Stone újra rendet tesz a múltért, a jövőért, és a jelenért. Ráadásul ezúttal nem egyedül, hiszen vele tartanak barátai, Rodriguez, Jones, Hellfire és a csapat többi tagja, aminek hála akár 16-n is játszhatunk a kooperatív módban.
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam Forever

Serious Sam Forever tn
Az első rész a Serious  Sam-et egy kis hajszál híján legendává tette - a második pedig a pokolba taszította a fejlesztőgárdát. A gyönörű grafikus motort most felhasználják, hogy egy az elsőt ismételten elhozzák nekünk - ez lesz a Serious Sam Forever. Vajon mi lesz belőle?
Kiadó: Ismeretlen
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam HD

PC megjelenés: 2009. november 24.
XBOX 360: 2009 Q2
További platform megjelenések
Serious Sam HD tn
Sokunk kedvenc akcióhőse visszatér, megújult köntösben! A 2001-ben megjelent, darálós, "old school" FPS felújított verziója már a legújabb generációs Serious 3 motorra épül, és soha nem látott pompában adja vissza a megszámlálhatatlan seregben özönlő szörnyek változatos fegyverekkel történő felaprításának semmivel nem pótolható érzését...
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam: The First Encounter

PC megjelenés: 2001. március 23.
Serious Sam: The First Encounter tn
A horvát Croteam 2001-ben elkészítette a saját Duke Nukemjét, és egy fergeteges, old school mészárlással írta be magát a játéktörténelembe. A srácok azóta sem csinálnak mást, mint Komoly Samu kalandjainak újabb részeit, de nincs ezzel semmi baj -- aki az esztelen, komolytalan (illetve vérsen komoly) FPS-ek rajongója, annak ez a játék alapmű...
Fejlesztő: Croteam
tovább

Serious Sam: The Last Hope

PC megjelenés: 2016. október 17.
Serious Sam: The Last Hope tn
Serious Sam az első adandó alkalommal a Föld megmentésére siet, ezúttal azonban sokkal testközelibb élményben lehet részünk, hála a virtuális valóság adta lehetőségeknek.
Fejlesztő: Croteam
tovább

The Hand of Merlin

PC megjelenés: 2022. június 14.
PS4: 2022. június 14.
XBOX One: 2022. június 14.
NS: 2022. június 14.
XBOX X: 2022. június 14.
PS5: 2022. június 14.
További platform megjelenések
The Hand of Merlin tn
A The Hand of Merlin egy körökre osztott, roguelike stratégiai játék, ami a Merlin-mondakört mossa össze a sci-fi horrorok világával. A törétnet középpontjában három halandó kalandor áll, akik Albionból Jeruzsálembe tartanak. Céljuk lelkük utolsó darabjainak felkutatása egy olyan világban, amit démonok és egyéb szörnyek uralnak.
Kiadó: Versus Evil
Fejlesztő: Croteam
tovább

The Talos Principle

PC megjelenés: 2014. december 11.
Android: 2015 Q1
PS4: 2015 Q1
További platform megjelenések
The Talos Principle tn
A Serious Sam játékokkal nevet szerzett Croteam új játéka nem az agyatlan lövöldözésről, hanem az agyalásról szól. A történet szerint géptestben ragadva kell egy magát Elohimnek nevező lény utasítására különböző, filozófiára és fizikára épülő logikai feladatokat megoldanunk. Mindezt később felhasználható tetris-elemekért és az öröklétért cserébe.
Fejlesztő: Croteam
tovább