Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Deck13

Ankh

PC megjelenés: 2006. március 17.
Ankh tn
Az utóbbi évek egyik legkellemesebb meglepetése volt ez a kis kalandjáték, melyet egy független német csapat követett el. A klasszikus point n' click játékok stílusában, a Monkey Island sorozathoz méltó és hasonlítható grafikával, ötletességgel, humorral, szerethető karakterekkel és sztorival.
Kiadó: BHV Software
Fejlesztő: Deck13
tovább

Ankh: Battle of the Gods

PC megjelenés: 2008
Ankh: Battle of the Gods tn
Bizony, a sztori nem ért véget, legalábbis a német srácok úgy érzik, hogy van még potenciál az óegyiptomi kalandozásban. A legutóbbi részben sikeresen felpiszkáltuk Széth bácsit, így aztán ő és ősellenség testvére, a szívét visszaszerzett Ozirisz ismét egymásnak eshetnek. Az Ankh őrzője, Assil (és természetesen oldalbordája, Tara, vele együtt...
tovább

Ankh: Heart of Osiris

PC megjelenés: 2007. május 18.
Ankh: Heart of Osiris tn
Minden maradt a régi, pusztán a főszereplő, és a helyszínek változtak meg: a lenyűgöző grafikájú Ankh játék újabb kalanddal gyarapodik!
Kiadó: BHV Software
Fejlesztő: Deck13
tovább

Atlas Fallen

PC megjelenés: 2023. augusztus 10.
XBOX X: 2023. augusztus 10.
PS5: 2023. augusztus 10.
További platform megjelenések
Atlas Fallen tn
Emelkedj fel a porból, és száguldj egy időtlen föld homokján, amely tele van ősi veszélyekkel, rejtélyekkel és a múlt töredékeivel. Vadászd le a legendás szörnyeket a homokkal átitatott hatalmas fegyverekkel és képességekkel, melyek garantálják a látványos összecsapásokat.
Fejlesztő: Deck13
tovább

Jack Keane

PC megjelenés: 2008. március 07.
Jack Keane tn
Angliában vagyunk, a gyarmati időkben. Hősünk, a címszereplő Jack Keane pénzszűkébe kerül, és elvállal egy munkát: hajóval elfuvarozni egy brit titkos ügynököt a rejtélyes Tooth Islandre. A lélekvesztő azonban a part menti szikláknak csapódik, a kormánytisztviselőt felfalják a vadállatok, így Jack egymaga indul felfedezni a szigetet.
Fejlesztő: Deck13
tovább

Jack Keane 2: The Fire Within

PC megjelenés: 2013. június 28.
Jack Keane 2: The Fire Within tn
Jack Kean visszatért, hogy újfent egy rejtélyesen legendás vagy legendásan rejtélyes ereklye után kutasson, korántsem eseménytelen kaland során. Ezúttal az 1800-as évek végi Sanghajba vezet az útja egy bizarr, fordulatokkal teli történet keretében, gyönyörű társával, Amandával. De megjelennek régi barátok és új arcok is, köztük egy elegáns...
Kiadó: Nordic Games
Fejlesztő: Deck13
tovább

Lords of the Fallen

PC megjelenés: 2014. október 31.
Android: ismeretlen
IOS: ismeretlen
PS4: 2014. október 31.
XBOX One: 2014. október 31.
További platform megjelenések
Lords of the Fallen tn
A Lords of the Fallen egy fantasy akció-szerepjáték, melynek története egy olyan világba kalauzol el, ahol ezer évvel ezelőtt meghalt isten. A természetfeletti entitás teteme úgy omlott a bolygóra, mint egy gleccser, és most, sok-sok emberöltővel később a holttest hegyként választ el egymástól két külön népet.
Fejlesztő: Deck13
tovább
RPG

The Surge

PC megjelenés: 2017. május 16.
PS4: 2017. május 16.
XBOX One: 2017. május 16.
További platform megjelenések
The Surge  tn
A The Surge egy olyan disztópikus világban játszódik, ahol a Föld törékeny klímáját óriásvállalatok robothadserege őriz, miközben az emberek szépen, lassan elveszítik emberi mivoltukat és groteszk gépszörnyekké válnak. Bizarr és lehangoló jövőkép, de igencsak egyedi megközelítés a sok atomháború után maradt romok és zombiapokalipszis között.
Fejlesztő: Deck13
tovább
RPG

The Surge 2

PC megjelenés: 2019. szeptember 24.
PS4: 2019. szeptember 24.
XBOX One: 2019. szeptember 24.
További platform megjelenések
The Surge 2 tn
A The Surge folytatása a Deck13 műhelyéből, mely továbbfejlesztett kombórendszerrel, az elődhöz képest kétszer annyi fegyvertípussal, több főellenféllel és egymással jobban összekötött pályákkal vár minket.
Fejlesztő: Deck13
tovább

TransOcean 2: Rivals

PC megjelenés: 2016. május 10.
TransOcean 2: Rivals tn
A TransOcean 2: Rivals című játékban, a német Deck13 alkotásában minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenézned a saját hajózási társaságod vezetőjeként. A nemzetközi piacon minden eddiginél kiélezettebb versenyben kell helyt állnod (azonnal reagálni kell a konkurencia lépéseire, a játék nem megállítható) azért, hogy a legtöbb pénzt...
Fejlesztő: Deck13
tovább

Venetica

PC megjelenés: 2009
Venetica tn
A Venetica a német Deck 13 fejlesztőstúdió XVI. században játszódó RPG-je, melyben nem mást, mint a Halál lányát alakíthatjuk.
Fejlesztő: Deck13
tovább