Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Ghost Games


Miután az EA Canada és a Black Box átállt az online és a free-to-play játékok fejlesztésére, az Electronic Arts 2011-ben létrehozta az EA Gothenburg stúdiót a Frostbite grafikusmotorra épülő játékok, azon belül is a Need For Speed franchise új címeinek elkészítésére. A csapat mintegy 80%-át a Criterion Games (Need for Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: Most Wanted, Burnout-széria) egykori munkatársai alkotják. A vezető a DICE egykori producere, Marcus Nilsson, aki korábban a Battlefield 2: Modern Combat, a Battlefield 2142 és a Shift 2: Unleashed munkálatait vezette, illetve a team tagja a Burnout alkotója, Alex Ward is.

A Göteburgban székelő stúdió 2012 novemberében vettte fel a Ghost Games nevet.

(forrás: Wikipedia)

Need for Speed (2015)

PC megjelenés: 2016. március 15.
PS4: 2015. november 05.
XBOX One: 2015. november 05.
További platform megjelenések
Need for Speed (2015) tn
A Need for Speed-sorozat rebootja, amiben egy nyitott, éjszakai városban száguldozhatunk, elmerülve a tuning és az illegális versenyek világában (lesznek rendőrök is), az egészet pedig egy lebilincselő történet fűzi össze. A helyszín ezúttal a nyugati part egy városa, Ventura Bay, ahol a győzelmet kell megszerezni. Az autókat szokott módon...
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Ghost Games
tovább

Need for Speed: Heat

PC megjelenés: 2019. november 08.
PS4: 2019. november 08.
XBOX One: 2019. november 08.
További platform megjelenések
Need for Speed: Heat tn
A Need for Speed: Heat Palm City-be visz el minket, e város nyílt világú utcai versenyezhetünk majd éjjel és nappal, és nem hiányoznak a rendőrös üldözések, valamint a részletes tuning és testreszabási lehetőségek sem.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Ghost Games
tovább

Need for Speed: Payback

PC megjelenés: 2017. november 10.
PS4: 2017. november 10.
XBOX One: 2017. november 10.
További platform megjelenések
Need for Speed: Payback tn
A Need for Speed: Payback helyszíne Fortune Valley, ami leginkább Las Vegasra hajaz, és három karaktert irányíthatunk : Tylert, a Versenyzőt; Macet, a Hóembert és Jesst, a Kormányost. Mindhárom más-más versenytípusra szakosodott, a céljuk pedig az, hogy egyre magasabbra kússzanak az illegális versenyek bajnoki listáján, miközben egyre jobb és...
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Ghost Games
tovább

Need for Speed: Rivals

PC megjelenés: 2013. november 19.
PS3: 2013. november 19.
XBOX 360: 2013. november 19.
PS4: 2013. november 29.
XBOX One: 2013. november 22.
További platform megjelenések
Need for Speed: Rivals  tn
A Ghost Games által közösen készített Need for Speed-játék, melynek munkálatai során az volt a cél, hogy elpusztítsák a szólista és a multiplayer élmény közötti határvonalat, s egy összekapcsolt, nagy szabadságot nyújtó, izgalmas játékot tegyenek le az asztalra, ami újszerű, de ismerős alapokon nyugszik.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Ghost Games
tovább

Olvastad már? ×