Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Relic Entertainment

Age of Empires 4

PC megjelenés: 2021. október 28.
Age of Empires 4 tn
Az egyik legkedveltebb valós idejű stratégiai játék visszatér a dicsőségbe a negyedik résszel, amely a világot formáló epikus történelmi csaták középpontjába helyezi a játékosokat.
tovább

Company of Heroes

PC megjelenés: 2006. szeptember 29.
Company of Heroes tn
Jóból is megárt a sok, tartja a szólás, és milyen igaza van! A második világháborús RTS-ekre (és ha már itt tartunk: az FPS-ekre is) is igaz a népi bölcsesség: ma már azok a legvérmesebb rajongók is hajlamosak hidegrázást kapni a végeláthatatlan sorokban özönlő klónok egy-egy újabb darabjára, akik egyébként Sherman tankokkal fekszenek és 88...
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes 2

PC megjelenés: 2013. június 25.
Company of Heroes 2 tn
A Company of Heroes 2-ben a keleti frontra utazunk, hogy a szovjet csapatokat vezessük győzelemre. A fagy és a hó állandó veszélyt jelent a német csapatok mellett, s akkor még a meghátrálást hírből sem ismerő tábornokok is keményen űznek -- nem véletlen tehát, hogy a keleti front volt a legvéresebb csatatér a második világháborúban.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes 2: Ardennes Assault

PC megjelenés: 2014. november 18.
Company of Heroes 2: Ardennes Assault tn
Az Ardennes Assault a Company of Heroes 2 második, önálló kiegészítője. Ahogy a címe is sugallja, ezúttal a II. világháború ardenneki offenzíváját dolgozza fel, mely 1944. december 16-tól 1945. januári 25-ig tartott. A kiegészítőben természetesen a szövetségeseket kell irányítan, több, mint 18 küldetésen keresztül.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company Of Heroes 2: The British Forces

PC megjelenés: 2015. szeptember 03.
Company Of Heroes 2: The British Forces tn
A Company Of Heroes 2: The British Forces egy különálló multiplayer kiegészítő, ami összesen 15 új egységgel, hat, egyedi tulajdonságokkal rendelkező parancsnokkal és nyolc, a második világháború végén látott pusztítást bemutató multiplayer pályával bővíti a játékot.
Kiadó: SEGA Europe
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes 2: The Western Front Armies

PC megjelenés: 2014. június 24.
Company of Heroes 2: The Western Front Armies  tn
Company of Heroes 2 különálló expanziója, ami az alapjátékban megtapasztaltnál jóval kevésbé zord nyugati frontra visz minket, ahol az amerikai hadsereg és a német Oberkommando West összecsapásainak lehetünk részesei.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes 3

PC megjelenés: ismeretlen
Company of Heroes 3 tn
A Company of Heroes 3 a méltán népszerű Company of Heroes széria legújabb tagja, mely az elődeihez hasonlóan a második világháború korába kalauzol el minket. A helyszín ezúttal a mediterrán hadszíntér, azaz Olaszország hegyeitől Afrika sivatagjáig rengeteg helyen megfordulunk majd, az egyes összecsapások pedig nagyobbak, látványosabbak és jobbak...
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes Online

PC megjelenés: 2010 Q3
Company of Heroes Online tn
A hír lényege, hogy a THQ megállapodott a Shanda Interactive Entertainment Limited vállalkozással a Company of Heroes online verziójának összedobásában. A cuccról sokat nem tudunk, úgy tűnik, gyakorlatilag az alapjátékra épül, de pakolnak bele új kooperatív pályákat játékmódokat, plusz egy olyan rangrendszert, melyben a játékos közlegényként...
Kiadó: Shanda / THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes: Opposing Fronts

PC megjelenés: 2007. szeptember 28.
Company of Heroes: Opposing Fronts tn
A Company Of Heroes első kiegészítő lemezének legfőbb érdeme, hogy játszhatóvá tette a németeket egy jól felépített kampányban, a britekkel pedig teljesen új színfoltot hozott az eddig sem éppen lanyha játékmenetbe.
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Company of Heroes: Tales of Valor

PC megjelenés: 2009. április 24.
Company of Heroes: Tales of Valor tn
A díjnyertes Company of Heroes második kiegészítő lemeze, mely három új kampányt, új multiplayer módokat, egységeket, és fegyvereket, valamint egy "Direct Fire" nevezetű rendszert is kapunk, amivel még taktikusabban irányíthatjuk katonáinkat.
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40 000: Dawn of War

PC megjelenés: 2004. szeptember 24.
Warhammer 40 000: Dawn of War tn
A Games Workshop táblás játékként elterjesztette, Ian Watson megírta, a Relic pedig PC játék formába öntötte a kiváló Warhammer 40K univerzumot. S melyik műfaj is lett volna legjobb ehhez, mint az RTS?
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40 000: Dawn of War - Dark Crusade

PC megjelenés: 2006. november 03.
Warhammer 40 000: Dawn of War - Dark Crusade tn
Az eredetileg is zseniális stratégiai játék méltó bővítése. A két új faj (Necron, Tau)  friss színt hoz a játékmenetbe és ezúttal a hadjáratok hosszába sem tudunk belekötni: a korábban negatívumként felrótt rövid hadjáratokat a fejlesztők egy új rendszer bevezetésével küszöbölték ki. Ezúttal nem előre meghatározott sorrendben következő...
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40 000: Dawn of War - Soulstorm

PC megjelenés: 2008. március 07.
Warhammer 40 000: Dawn of War - Soulstorm tn
A Warhammer 40000: Dawn of War, és két kiegészítője etalonná vált mind az RTS-rajongók, mind az univerzum szerelmesei körében, nem véletlenül. Egy- és többjátékos módban is igen élvezetes, szemnek és fülnek is kellemes, akciódús, látványos címről van szó. A legutóbbi expanziónál csak a szólista játékmenet hosszát vethettük a szemére, és azt...
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40 000: Dawn of War - Winter Assault

PC megjelenés: 2005. szeptember 23.
Warhammer 40 000: Dawn of War - Winter Assault tn
A Dawn of War első kiegészítője, mely a címéhez hűen két új kampányt nyújt az örök fagyba burkolózó Lorn bolygón. Ez a környezet nagyon feldobja a hangulatot, főleg a grafikán is megfigyelhetnek némi polírozást az éles szeműek. Az új modellek még részletesebben és látványosabban néznek ki, mint az alap játékban: minden csavart és plecsnit látni...
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40 000: Space Marine

PC megjelenés: 2011. szeptember 09.
PS3: 2011. szeptember 09.
XBOX 360: 2011. szeptember 09.
További platform megjelenések
Warhammer 40 000: Space Marine tn
A Warhammer-saga új részében ezúttal testközelből ismerkedhetünk meg az űrgárdistákkal. Ebben az RPG elemekre támaszkodó akciójátékban saját bőrünkön élhetjük át a háborút és annak brutalitását, hangulatos helyszínek és látványos csaták kíséretében.
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40.000: Dawn of War 2

PC megjelenés: 2009. február 20.
Warhammer 40.000: Dawn of War 2 tn
Egy külföldi játékmagazinban végre hivatalosan is felfedték a kultikus Warhammer 40.000 - Dawn of War folytatását, a Warhammer 40.000 - Dawn of War 2-t. A valós idejű stratégiai játék második részében számtalan újdonsággal találkozhatunk majd:
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40.000: Dawn of War 2 - Chaos Rising

PC megjelenés: 2010. március 12.
Warhammer 40.000: Dawn of War 2 - Chaos Rising tn
A nagy sikerű Warhammer: Dawn of War 2 első küldetéslemezében felbukkannak a káosz által megrontott űrgárdisták, hogy magukévá követeljék a galaktikus játszóteret. A korrupció ezúttal saját egységeinkre is kihat: osztagunk vezetőinek érzéseire, lojalitására is figyelnünk kell, megjelennek a fertőzött fegyverek és vállvasak, illetve a kampány...
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40.000: Dawn of War 3

PC megjelenés: 2017. április 30.
Warhammer 40.000: Dawn of War 3 tn
A jó öreg Space Marine, az Ork és az Eldar frakció esik egymásnak, a küzdelem helyszíne pedig a Acheron nevezetű rejtélyes világ, ahol egy pusztító erejű fegyver bukkant fel, amit a kapzsi ork hadúr, Gorgutz, az ambiciózus eldar seer, Macha és a rettentő Space Marine parancsnok, Gabriel Angelos is magának akar megkaparintani, kerül, amibe kerül.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution

PC megjelenés: 2011. március 04.
Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution tn
A Warhammer 40K: Dawn of War II második önálló kiegészítője. A programban bármelyik faj szemszögéből végigjátszhatjuk az egyjátékos kampányt, míg a multiplayer új pályákat, új egységeket, és brutálisabb játékmenetet kínál.
Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic Entertainment
tovább

Olvastad már? ×