Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Tripwire Interactive

Killing Floor

PC megjelenés: 2009. május 14.
Killing Floor tn
Némileg a Left 4 Deadre hasonlít ez a kooperatív túlélő horror játék, amelyben FPS módban 6 játékosnak kell szintről szintre kipucolnia a zombiktól teli szinteket. A nem túl érdekfeszítő háttérsztori és átlagos grafika ellenére el lehet bohóckodni a Steamről letölthető játékkal. A Killing Floor egyébként régebben egy Unreal Tournament 2004 mod...
tovább

Killing Floor 2

PC megjelenés: 2016. november 18.
PS4: 2016. november 18.
További platform megjelenések
Killing Floor 2 tn
A Killing Floor 2 egy kooperatív FPS, amiben a játékosok a tonnaszám özönlő démonokat és egyéb csúfságokat aprítják, egészen addig, míg az adott pálya végi főellenfél be nem száll a buliba. Vér, erőszak, szörnyek és szórakozás -- ezek a Killing Floor 2 legfontosabb jellemzői.
tovább

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

PC megjelenés: 2011. szeptember 14.
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad tn
A Red Orchestra: Ostfront 41-45 folytatásában orosz és német szemszögből is átélhetjük a híres sztálingrádi csatát, mindezt pedig úgy a hogy a játék mint sem vesztett a nehézségéből. A célzás most is pontosságot és biztos kezet igényel, és nagyon kell vigyázni, hogy nem találjon el senki, hiszen egy szerencsétlen találattól akár el is vérezhetünk.
tovább

Red Orchestra 2: Rising Storm

PC megjelenés: 2013. május 30.
Red Orchestra 2: Rising Storm tn
A Tripwire kétévnyi várakozás után jelentette meg a Red Orchestra 2 első önállóan futtatható kiegészítőjét. A címből sejthető, hogy hadszíntér-váltás történt: ezúttal az online katonáknak az ázsiai hadszíntéren kell helytállniuk, a japán vagy a szövetséges oldalt választva. Bár a grafika nem a legszebb, a térképek fantasztikusak, a távol-keleten...
tovább

Red Orchestra Summer Assault

Red Orchestra Summer Assault tn
Akár 64 játékos támogatása egy szerveren, vendég-meghívó egy barátunknak, 10 új térkép, és sok-sok más vár ránk ebben a kizárólag STEAM-en terjesztett Red Orcheste "addonban".  A Valve és a Tripwire utolsó nekirugaszkodása, hogy sikeressé tegyék a "legendás" modifikációt.
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Tripwire Interactive
tovább

Red Orchestra: Ostfront 41-45

PC megjelenés: 2006. június 23.
Red Orchestra: Ostfront 41-45 tn
A Red Orchestra Ostfront 41-45, egy második világháborús, taktikai FPS, amely a világégés keleti frontjára kalauzolja el a játékosokat. A harcokban a szovjet a német hadsereg színeiben vehetünk részt.
tovább