Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Destructive Creations


A Destructive Creations egy lengyel fejlesztőcsapat, akik a Hatred című, gyűlölet hajtotta játékkal lettek híresek, vagy épp hírhedtek.

Ancestors Legacy

PC megjelenés: 2018. május 22.
XBOX One: 2018. május 22.
További platform megjelenések
Ancestors Legacy tn
Az Ancestors Legacy a Hatredről elhíresült Destructive Creations alkotása, ám ezúttal nem puskával lövöldözünk civilekre, hanem kardot és pajzsot ragadunk, hogy ellátogassunk a sötét középkorba. Nem csak felütésében, hanem stílusában is más vzekre evez a játék, ezúttal egy vérbeli valós idejű stratégiai játékot kapunk, melyben a vikingek,...
Kiadó: 1C Company
Fejlesztő: Destructive Creations
tovább

Hatred

PC megjelenés: 2015. június 01.
Hatred tn
A Hatred egy izometrikus nézetű akciójáték, amiben egy elszánt gyilkost alakítva kell minél több ártatlan civilt lemészárolnunk. Hogy miért? Hát azért, mert gyűlöljük őket!
tovább

IS Defense

PC megjelenés: 2016. április 19.
IS Defense tn
A naptár 2020-at ír, az Iszlám Állam terjedése pedig megállíthatatlannak látszik: Észak-Afrikát már elfoglalták, és most Európát vették célba, amit a Mediterrán tengeren áthaladva akarnak meghódítani. Az útjukban a NATO áll, annak is a legbátrabb katonája, akit természetesen mi magunk alakítunk. A terepjárónkra szerelt gépfegyverünkkel az...
tovább

War Mongrels

PC megjelenés: 2021. szeptember 27.
PS4: 2021
XBOX One: 2021
XBOX X: 2021
PS5: 2021
További platform megjelenések
War Mongrels tn
A War Mongrels a Destructive Creations új játéka, melyben ezúttal a második világháborút élhetjük át, ezúttal két német dezertőr szemszögéből. A háború borzalmai láttán a fasiszta ideológiákból kiábrándult szökevények gerillaharcot folytatnak a szerintük jó ügyért.
tovább