Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Verant Interactive

EverQuest II

PC megjelenés: 2004. november 09.
EverQuest II tn
A műfaj egyik nagy öregjének folytatásában rengeteg lehetőséget talál a műfaj szerelmese, és annak ellenére, hogy a átékot nem övezi akkora hype, mint a vele egy időben debütált World of Warcraftot, a mai napig nagy rajongótáborral bír, melyet a készítők folyamatos frissítésekkel hálálnak meg.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Verant Interactive
tovább

EverQuest II Extended

EverQuest II Extended  tn
A népszerű EverQuest II ingyenesen játszható verziója melyben a Shadow Odyssey kiegészítővel bezárólag minden zónához és küldetéshez hozzájutunk, de ha jobb kardokra, pajzsokra, vagy egyéb választható fajokra vagyunk már fizetnünk kell.
tovább

EverQuest: The Anniversary Edition

PC megjelenés: 2007. április 23.
EverQuest: The Anniversary Edition tn
A műfajteremtő, kultikus játéknak annak ellenére hatalmas rajongótábora van, hogy időközben megjelent az EverQuest II, no és persze a trónkövetelők, sőt, az új király, a WoW is. A 8 éves jubileum tiszteletére a SOE és a Verant piacra dobja a The Anniversary Edition kollekciót. A dobozban - és ez nem tévedés! – a klasszikus alapjáték, és az...
tovább

Star Wars Galaxies: An Empire Divided

PC megjelenés: 2003. november 07.
Star Wars Galaxies: An Empire Divided tn
Valaha legendás volt - de aztán csúnyán bukott, és azóta csak vegetál a Star Wars Galaxies. Készítői annak idején kellően szerteágazó - ezáltal bonyolult - játékrendszert alkottak, ám, látva a World of WarCraft sikerét, elindultak az egyszerűsítés útján, és lerombolták mindazt, amit felépítettek.
Kiadó: LucasArts
Fejlesztő: Verant Interactive
tovább