Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

4HEAD Studios

Mata Hari

PC megjelenés: 2008. november 21.
Mata Hari tn
Európa, a 20. század elején, 1910-ben. A gyönyörű táncos, Mata Hari minden férfit megigéz, aki csak látja. A keleti meztelen táncosnőként munkálkodó holland lány a "Belle Époque" dőzsölésének és pazarló életmódjának legsikeresebb csillaga. Tánca elvarázsolja a legbefolyásosabb iparmágnásokat és politikusokat, köztük a svájci Oscar Samsonetet is....
Fejlesztő: 4HEAD Studios
tovább

The Guild 2 (A Céh 2)

PC megjelenés: 2006. szeptember 29.
The Guild 2 (A Céh 2) tn
A The Guild egy érdekes játék volt annak idején. Egészen újfajta játékstílust hozott a köztudatba. Egy polgárt kellett egyengetnünk a középkori városi ranglétrán, hogy egy nap a város ura lehessen. Emellett viszont a várost is menedzselnünk kellett ebben a játékban, tehát egyfajta Sims-Sim City egyvelegként fogható fel.
Kiadó: JoWooD
Fejlesztő: 4HEAD Studios
tovább
RPG

The Guild 2: Pirates of The European Seas

PC megjelenés: 2007. június 29.
The Guild 2: Pirates of The European Seas tn
Tengeri ütközetek, négy új térkép, öt új hajótípus, új épületek, egy új kampány (10 óra játékidővel) új szakmák, és rengeteg új tárgy és kereskedhető javak tömege vár ránk ebben a küldetéslemezben. Éld bele magad egy rettegett kalóz szerepébe!
Kiadó: Aspyr
Fejlesztő: 4HEAD Studios
tovább

The Guild 2: Renaissance

PC megjelenés: 2010. augusztus 13.
The Guild 2: Renaissance tn
A nálunk Céh 2 néven (a PC Guru teljes játékaként is) megjelent stratégiai játék önállóan futtatható, harmadik kiegészítő lemeze, amelyben a 14. századi, a sötét középkort lezáró reneszánsz színes és izgalmas világában próbálhatunk meg az általunk választott és irányított hőssel boldogulni. A csomag kínálata:
Kiadó: JoWooD
Fejlesztő: 4HEAD Studios
tovább

The Guild 2: Venice

PC megjelenés: 2008. december 05.
The Guild 2: Venice tn
A The Guild 2 legújabb kiegészítőjében ezúttal a pompás Velencében tehetjük tiszteletünket. A város többek közt a vízen ringatózó gondolákról, és tulajdonosaik fülbemászó dalairól híres. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés a XV. század egyik legjelentősebb kereskedelmi központjában élni és a keskeny utcákon, hamisíthatatlan velencei...
Fejlesztő: 4HEAD Studios
tovább