Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Nadeo

32nd America's Cup: The Game

PC megjelenés: 2007. május 11.
32nd America's Cup: The Game tn
A Focus Home Interactive szerződést kötött a 32. America�s Cup szervezőivel, valamint a fő médiafelelős Alcatel-Lucenttel, melynek értelmében a Nadeo soron következő, szám szerint 5. Virtual skipper szimulátora a verseny címét viseli, és annak hivatalos játéka lesz. A játék tehát ezúttal Valencia partjainál, Spanyolországban zajlik, ahol...
Fejlesztő: Nadeo
tovább

ShootMania: Storm

PC megjelenés: 2013. április 10.
ShootMania: Storm tn
A TrackMania-szériával remeklő Nadeo új játéka, mely ezúttal nem egy újabb versenyprogram, hanem egy gyors tempójú online FPS.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania

PC megjelenés: 2020. július 01.
Trackmania tn
A Trackmania a 2006-os Trackmania Nations remake-je, melyben saját és a többi játékos szellemautói ellen kell versenyeznünk nyakatekert pályákon. A PC-re megjelent játék alapverziója ingyenesen játszható, de a felhasználói tartalmak nagy részét és a bővebb funkciókat előfizetéssel lehet elérni.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania 2: Canyon

PC megjelenés: 2011. július 29.
Trackmania 2: Canyon tn
A híres TrackMania-széria folytatása a készítők Maniaplanet nevű játékhálózatának részeként jelenik meg (ennek tagja még a Shootmania online lövölde és a Questmania RPG), ám ugyanazt az intenzív arcade versenyélményt kínálja, mint előde, ám lényegesen szebb, modernebb köntösben és valósághűbb, precízebb irányítással. A pályaszerkesztő, mellyel...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania 2: Stadium

PC megjelenés: 2013. július 03.
Trackmania 2: Stadium tn
Nem sieti el a Nadeo a Trackmania megreformálását, ezúttal ugyanis a Nationsből érkező stadioni környezetben égethetjük a gumit. Javított grafika, közösségi háló, zavaróan ismerős körülmények – vajon megéri mindezért lejattolni az útdíjat?
Kiadó: Nadeo
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania: Nations

PC megjelenés: 2006. január 27.
Trackmania: Nations tn
span class="zoldlink"> A Trackmania sorozat - kis túlzással - az autós Serious Sam címet is megérdemli, hiszen míg a Croteam FPS-ének az ész nélküli lövöldözés a legfőbb tulajdonsága - a többi elhanyagolt -, a Nadeo alkotása - a címéből adódóan - a pálya imádatában, illetve az őrült száguldásban alkot kiemelkedőt. A játékot eredetileg az...
Kiadó: Nadeo
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania: Nations Forever

PC megjelenés: 2008. április 16.
Trackmania: Nations Forever tn
A Trackmania: Nations Forever egy kibõvített folytatása lesz elõdjének. Marad az egyetlen játszható környezet (ez ugyebár a stadionos), de a 35 teljesen új és különbözõ nehézségû pálya remekül hangzik, ráadásul jól begyakorolhatjuk õket a program szólómódjában. Persze a játékhoz csatolt, még inkább felhasználóbarát...
Kiadó: Nadeo
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania: Turbo

PC megjelenés: 2016. március 24.
PS4: 2016. március 24.
XBOX One: 2016. március 24.
További platform megjelenések
Trackmania: Turbo tn
A legendás Trackmania-széria Turbo alcímű fejezetében négyfajta, más-más kihívást nyújtó környezetben, 200 pályán, egyedül vagy egy barátunkkal ugyanazt a gépet (!) irányítva tehetjük próbára képességeinket és hányhatunk fittyet a gravitációnak, sőt saját pályáinkat is elkészíthetjük.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Nadeo
tovább

TrackMania: United

PC megjelenés: 2007. március 09.
TrackMania: United tn
Aki rajong a Trackmania sorozatért, esetleg még sohasem játszott vele, feltétlen szerezze be. Az arcade szellemű játékosoknak biztos nagyon fog tetszeni, a Ghost Mode pedig lehetőséget nyújt arra, hogy ne lökhessenek ki az utolsó pillanatban a tökéletes köridők futása közben.
Kiadó: Deep Silver
Fejlesztő: Nadeo
tovább

Trackmania: United Forever

PC megjelenés: 2008. május 23.
Trackmania: United Forever tn
A Nadeo a Trackmania United-ot másodszor is kiadta, alaposan felturbózva. A sebesség megszállottjainak nincs is jobb játék mint ez, hiszen ügyességünket, reflexeinket, és autónkat több mint 200 nyaktörő pályán tehetjük próbára.
Kiadó: Ascaron
Fejlesztő: Nadeo
tovább