Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Splash Damage

Brink

PC megjelenés: 2011. május 13.
PS3: 2011. május 13.
XBOX 360: 2011. május 13.
További platform megjelenések
Brink tn
A Brink egy belső nézetes lövöldözős játék, pár Mirror's Edge-re hajazó platformszekcióval és egy nyílt végű játékmenettel megfűszerezve. A történet középpontjában a Bárkának nevezett, több száz szigetből felépülő úszó város áll, ami az utolsó menedéket jelenti az emberiség számára, hiszen a Föld szinte teljes felszínét elborította a víz --...
Fejlesztő: Splash Damage
tovább

Dirty Bomb

PC megjelenés: 2015. június 02.
Dirty Bomb tn
A Dirty Bomb Splash Damage ingyenesen játszható FPS-e. A játék kifejezetten a multiplayer módra lett kihegyezve; gyors és izgalmas játékélményt nyújt, ezen felül pedig támogatja a klánokat és a bajnokságokat, így az e-sport színterén is helyt tud állni.
Kiadó: WarChest
Fejlesztő: Splash Damage
tovább

Enemy Territory: Quake Wars

PC megjelenés: 2007. szeptember 28.
Enemy Territory: Quake Wars tn
Minden elvárást felülmúló grafika, kiforrott játékmenet, új ötletek az id Software és a Splash Damage jóvoltából. Elsősorban ez egy online játszható FPS, melyben a Battlefield sorozat mindtájára két nagy rivális csapat van (strogok és emberek), amiken belül pedig különbőz kasztok találhatóak, más-más fegyverekkel, tulajdonságokkal. A...
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Splash Damage
tovább

Gears Tactics

PC megjelenés: 2020. április 28.
XBOX One: 2020. november 10.
XBOX X: 2020. november 10.
További platform megjelenések
Gears Tactics tn
Április végén visszatér a sikeres sorozat, de ezúttal kicsit másképpen, hiszen a Gears Tactics egy XCOM-jellegű sRPG, ami szakít a korábbi hagyományokkal, története pedig évekkel a legelső Gears of War előtt játszódik. A Gears Tactics 2020. április 28-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.
Fejlesztő: Splash Damage
tovább

Wolfenstein: Enemy Territory

PC megjelenés: 2003. május 29.
Wolfenstein: Enemy Territory tn
Eredetileg a Return to Castle Wolfenstein hivatalos expanziójaként, kereskedelmi forgalomba szánt 32 fős, második világháborús multiplayer játék, amely végül önállóan, ingyenesen letölthető formában került a virtuális piacra. Miután 2004 elején a forráskódot is nyílttá tették, számos mod készült hozzá, így hamar népszerű vált.
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Splash Damage
tovább