Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Massive Entertainment

Ground Control 2: Operation Exodus

PC megjelenés: 2004. június 25.
Ground Control 2: Operation Exodus tn
A svéd Massive Entertainment a Ground Control sci-fi RTS-szériában ügyesen szakított az akkor még alapnak tekintett bázisépítős alapokkal, és az egységek menedzselésére, a harctéri taktikára helyezte a hangsúlyt. A 2004-es második rész egyszerre pörgős és feszes játékmenetét látványos körítés és jól sikerült magyar szinkron teszi teljessé.
Kiadó: Vivendi Games
Fejlesztő: Massive Entertainment
tovább

Tom Clancy's The Division

PC megjelenés: 2016. március 08.
PS4: 2016. március 08.
XBOX One: 2016. március 08.
További platform megjelenések
Tom Clancy's The Division tn
A The Division egy online akciójáték, melyben az Egyesült Államokat és a világ nagyobbik részét megfertőzte és elpusztította egy vírus, ami a Fekete Pénteken a pénz használata által szabadult el. Az USA egyik legnagyobb városa, New York City gyorsan káoszba fulladt, bandák vették az utcán a hatalmat. Egy csapat profi, a Divizíó tagjai azonban...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Massive Entertainment
tovább

Tom Clancy's The Division 2

PC megjelenés: 2019. március 15.
PS4: 2019. március 15.
XBOX One: 2019. március 15.
További platform megjelenések
Tom Clancy's The Division 2 tn
A Tom Clancy's The Division 2 a 2016-os Tom Clancy's The Division folytatása, melyet az első részt is jegyző Massive Entertainment készít, de az Ubisoft összesen hat másik stúdiót is bevont a fejlesztés folyamatába. A folytatás elsődleges célja az első epizód hibáinak javítása.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Massive Entertainment
tovább

World in Conflict

PC megjelenés: 2007. szeptember 21.
World in Conflict tn
A Ground Controllal elhíresült malmöi srácok beleszerettek Larry Bond világába. A hidegháború avatott szakértője, neves bestseller szerző a játékiparban sem ismeretlen, hiszen nevéhez fűződik a Harpoon és a Command at Sea franchise. Írói pályáját azzal kezdte, hogy Tom Clancyval közösen megalkotta a Red Storm Rising (Vörös vihar) regényt, majd...
Kiadó: Vivendi Games
Fejlesztő: Massive Entertainment
tovább

World in Conflict: Soviet Assault

PC megjelenés: 2009. március 12.
World in Conflict: Soviet Assault tn
A World in Conflict: Soviet Assault a méltán népszerű világháborús RTS, a World in Conflict kiegészítője. Ezúttal a szovjet oldalról élhetjük át az eseményeket.  Az előző rész 16 személyes többjátékos módját megtartották, s további új egységeket és pályákat ígérnek - de egy esetleges hangvezérlés lehetőségéről is csiripelnek a madarak.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Massive Entertainment
tovább